ΒΗΜΑ: ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

1898037_274036629418541_316822325_n

Παρότι ο φον Αντωνάκης παριστάνει τον… υπεραισιόδοξο (η καρδούλα του το ξέρει…) και μας… απειλεί ότι θα ολοκληρώσει την τετραετία (!!!), η μνημονιακή συγκυβέρνησή του τρίζει επικίνδυνα. Κι αυτό δεν το λέμε εμείς, για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις, το ομολογεί ακόμα και η ναυαρχίδα του, το «Βήμα» του Ψυχάρη. Ιδού τι έγραφε σε χθεσινή της ανάρτηση:

«Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι κυριολεκτικά «φωτιά» για την κυβέρνηση που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, ενώ υπουργοί, βουλευτές της ΝΔ και ΠαΣοΚ είναι προβληματισμένοι για το κατά πόσο η συγκυβέρνηση θα αντέξει. Σε αυτό το κλίμα της αβεβαιότητας και της πολιτικής ανασφάλειας, οι δυο κυβερνητικοί εταίροι ουσιαστικά αναζητούν να κάνουν μια νέα αρχή, καθώς τα όσα έγιναν προ ημερών με τον ΕΝΦΙΑ άφησαν βαθιά πολιτικά τραύματα».

(ΥΓ): Βέβαια, υπάρχει και το άλλο (που δεν αναιρεί το… τρίξιμο). Να έχει πάρει χαμπάρι ο Ψυχάρης ότι έχουν τελειώσει τα πολιτικά ψωμιά του φον Αντωνάκη και με τον γνωστό του τρόπο, να επισπεύδει το… μοιραίο. Σε κάθε περίπτωση, ζούμε τις… «τελευταίες ημέρες της Πομπηίας» και πολύ σύντομα ο Αντωνάκης θα μας κουνήσει το (καλαματιανό) μαντήλι!