ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

mika_iaridi_8765456765

Γράφει ο Αντίοχος.

Για διαβάστε το παρακάτω «παραπολιτικό» του «Βηματοδότη»:

«Δημόσιος υπάλληλος ετών 16!

Θυμάστε την καταγγελία ότι μία βουλευτής είχε προσληφθεί στο Δημόσιο από την εποχή που ήταν μαθήτρια στη δεύτερη τάξη του λυκείου; Την είχε προσλάβει, σύμφωνα με την τότε καταγγελία, ο πατέρας της ο οποίος ήταν δήμαρχος σε έναν δήμο της Δωδεκανήσου. Ήταν μόλις 16 ετών και η ίδια είχε δικαιολογηθεί ότι προσέφερε εθελοντική εργασία. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Γιατί, όπως πληροφορούμαι, ο φάκελος της πρόσληψής της άνοιξε και πάλι και διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθεί αν υπήρξε ζημιά του Ελληνικού Δημοσίου. Όσο για τη βουλευτή, θυμίζω ότι εξελέγη με ένα μεγάλο κόμμα, αποχώρησε και εντάχθηκε σε ένα μικρότερο και αποχώρησε και από αυτό και έγινε ανεξάρτητη και επιτίθεται στο πρώτο κόμμα το οποίο την εξέλεξε».

Μάλιστα! Οι έρευνες (αν γίνουν ποτέ…) θα αφορούν φυσικά την βουλευτή Μίκα (Τσαμπίκα) Ιατρίδη. Σαν προειδοποιητικό μήνυμα μου ακούγεται… Και δεν ήταν το μόνο μήνυμα κατά της συγκεκριμένης βουλευτού. Σίγουρα θα διαβάσατε για δύο αστυνομικούς που υπηρετούσαν στη Ρόδο, και που συνελήφθησαν και ετέθησαν σε διαθεσιμότητα γιατί ήταν παρανόμως συνοδοί ασφαλείας ενός πλούσιου Άραβα που έκατσε για ένα διάστημα στην περιοχή. Όλως… τυχαίως, επρόκειτο για αστυνομικούς που υπηρετούσαν στην Τσαμπίκα…

Γιατί αυτός ο καταιγισμός αποκαλύψεων και προειδοποιήσεων  κατά της βουλευτίνας; Προφανώς, γιατί έχει πάρει φόρα και ζητάει πολλά ανταλλάγματα προκειμένου να μπει στην… προεδρική πλειοψηφία των 180 και πρέπει να… κόψει κάτι.

Κατά τα άλλα, ούτε πιέσεις γίνονται, ούτε εκβιασμοί, για να βγάλει ο Σαμαράς πρόεδρο…