ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΟΙ ΔΗΘΕΝ «24ΩΡΕΣ ΑΔΕΙΕΣ» ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ!

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Γράφει ο Αντίοχος.

Από χθες, στα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ των ολιγαρχών («νταβατζήδων»), κυκλοφορεί η παραπλανητική είδηση, ότι οι Κασιδιάρης,  Κούζηλος και Ηλιόπουλος πήραν… 24ωρη άδεια για την ορκωμοσία στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια που έχουν εκλεγεί. Το γαϊτανάκι της παραπληροφόρησης έσυρε ο «Βηματοδότης» με το παρακάτω ψευδογράφημα:

«Αυτό γίνεται για πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά. Να χορηγείται 24ωρη άδεια σε προφυλακισμένους (με κακουργηματικές πράξεις) για να… ορκιστούν δημοτικοί σύμβουλοι! Ο εισαγγελέας φυλακών έκανε δεκτό το αίτημα των προφυλακισμένων χρυσαυγιτών που έχουν εκλεγεί δημοτικοί σύμβουλοι (ανάμεσα στους οποίους και ο Ηλ. Κασιδιάρης, που εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων) και τους χορήγησε 24ωρη άδεια προκειμένου να ορκιστούν και εν συνεχεία να επιστρέψουν στα κελιά τους. Εξυπακούεται ότι οι προφυλακισμένοι θα πάνε στον τόπο ορκωμοσίας τους συνοδεία περιπολικών και αυτοκινήτων της Ασφάλειας και με τον ίδιο τρόπο θα επιστρέψουν στα κελιά τους».

Ποια είναι η αλήθεια; Ότι απλώς εγκρίθηκαν –μιας και δε γινόταν αλλιώς- τα αιτήματα των τριών βουλευτών να παραστούν στις ορκωμοσίες. Στις οποίες, θα τους πάνε με κλούβα πάνοπλοι αστυνομικοί και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα τους φέρουν πίσω στα κάτεργα της «δημοκρατίας» τους. Όλα αυτά τα παραμύθια περί «24ωρης άδειας», εξυπηρετούν την ίδια σκοπιμότητα με το έτερο καθεστωτικό παραμύθι των δήθεν διαμαρτυριών των γυναικών κρατουμένων του Κορυδαλλού, με σκοπό να περάσουν την εντύπωση ότι οι πολιτικοί κρατούμενοι… καλοπερνάνε και τυγχάνουν… ειδικής μεταχείρισης!!! Όποιος είναι πανηλίθιος, ας τους πιστέψει!