ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ: Ο «ΙΟΣ» ΤΡΙΜΜΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ BIG BOSS ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΟΤΙ ΦΥΓΑΔΕΥΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

anemos-texn--1024x754

Γράφει ο Αντίοχος.

Άρχισαν τα… συντροφικά μαχαιρώματα, στο χώρο των ΜΜΕ, μετά τις πρόσφατες χαριστικές για κάποιους μεγαλοεκδότες κυβερνητικές ρυθμίσεις. Έτσι, ο «Ιός» Τρίμμης, ζητά από τη φυλλάδα του «Να ανοίξουν οι λογαριασμοί» και αφού αναφέρεται στην ξεχασμένη (από τους Σαμαροβενιζέλους και τα καθεστωτικά ΜΜΕ) λίστα Λανγκάρντ, αφήνει ευθέως υπονοούμενο ότι οι Μπομπολαίοι φυγαδεύουν χρήμα στο εξωτερικό. Ιδού το επίμαχο σημείο του άρθρου του:

«… Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να ανοίξουν οι λογαριασμοί στις ξένες τράπεζες να δούμε κι εμείς τι κεφάλαια «χρεοκοπημένων» έχουν φυγαδευτεί την τελευταία περίοδο; Μόνο στη «λίστα Λαγκάρντ», όπως θυμάστε, εμφανίζονται ο γιος, η κόρη και η λογίστρια του Γιώργου Μπόμπολα να κατέχουν σε ένα ελβετικό υποκατάστημα της τράπεζας HSBC τα ποσά 23.750.088 $, 21.591.197 $ και 21.590.513 $ αντιστοίχως, συν ένα αδιευκρίνιστο μερίδιο του Φώτη Μπόμπολα στον λογαριασμό στην ίδια τράπεζα του γνωστού κερδοφόρου Hedge Fund των 550 εκατ. ευρώ».

Ναι, λοιπόν, ν’ ανοίξουν οι λογαριασμοί! Όλοι οι λογαριασμοί! Και να ’ρθει μετά η Χρυσή Αυγή, να ξεβρωμίσει τον τόπο από την απίστευτη μπόχα που θα αναδυθεί!