ΠΑΡΤΕ… ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ… ΚΑΡΟΤΟ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

newego_LARGE_t_1101_54257129Είναι γνωστό ότι τα… λιγούρια της αριστεράς (και της… προόδου), τρελαίνονται για… πολυπολιτισμό. Δώσε τους πολυπολιτισμό και παρ’ τους τη ζωή!

Σε τρία χρόνια φυλακή, λοιπόν, και αλύπητο μαστίγωμα με 450 βουρδουλιές (όχι μαζεμένες, αλλά σε 15 συνέχειες… θα τρώει 30 βουρδουλιές τη φορά…), καταδικάστηκε κίναιδος στη Σαουδική Αραβία επειδή ψάρευε άνδρες μέσω Διαδικτύου.

Ο 24χρονος συνελήφθη να χρησιμοποιεί το Twitter, μετά από παγίδευσή του από την «Επιτροπή Προαγωγής της Αρετής και Πρόληψης της Φαυλότητας» (πολύ ενδιαφέρουσα επωνυμία, τη σημειώνουμε…) και καταδικάστηκε από το δικαστήριο ως ένοχος για «προαγωγή της φαυλότητας και εξάσκηση του κιναιδισμού».
Κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο νεαρός κίναιδος ομολόγησε ότι χρησιμοποιούσε το Twitter για να «ψαρέψει» άνδρες και ότι κατείχε «πορνογραφικές εικόνες ομοφυλοφιλικής διαστροφής». Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και το τηλέφωνό του όπου βρέθηκαν φωτογραφίες από τη δράση του και άλλα ενοχοποιητικά στοιχεία που αποδεικνύουν το ποιόν του.