Ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ «ΚΡΥΒΟΤΑΝ» ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!

maziotis7

Γράφει ο Αντίοχος.

Κάθε μέρα που περνάει, προστίθεται κι ένα νέο στοιχείο, που αποδεικνύει περίτρανα ότι ο μανιασμένος κόκκινος ληστοτρομοκράτης Μαζιώτη, ήταν στην πραγματικότητα ένα παρακρατικό πιόνι στα χέρια του συστήματος, με αποστολή την κατατρομοκράτηση της Χρυσής Αυγής!

Μετά, λοιπόν, απ’ όλα τα άλλα –τα μικρά και τα μεγάλα- που αναλύσαμε τις προηγούμενες ημέρες, ήρθε στο καπάκι και η είδηση ότι το ζεύγος Μαζιώτη, που είχε νοικιάσει πολυτελέστατο (ας είναι καλά οι «απαλλοτριώσεις»…) οροφοδιαμέρισμα στον 5ο όροφο επί της οδού Υψηλάντου 27 στο Μαρούσι, ήταν γείτονας του (μέχρι του προηγούμενο μήνα) υπαρχηγού της Αστυνομίας, ο οποίος μένει στην οδό Υψηλάντου 29. Δηλαδή ακριβώς δίπλα με τον Μαζιώτη!
Και βέβαια, δεν ήταν μόνο θέμα της παρατηρητικότητας του πρώην υπαρχηγού της ΕΛΑΣ. Αλλά, κανένας καταζητούμενος αρχιτρομοκράτης στον κόσμο ολόκληρο, όσο «παράτολμος» κι αν ήταν, δε θα διακινδύνευε να μένει δίπλα στο σπίτι του υπαρχηγού της Αστυνομίας, έξω από το οποίο σίγουρα υπήρχαν σε 24ωρη βάση άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας, ενώ κάποιοι άλλοι πηγαινοέρχονταν εκεί συνεχώς, για να τον παραλάβουν ή να τον αφήσουν. Εκτός κι αν ήταν ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ!