ΑΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΑΣ ΟΝΟΜΑΤΙΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ!

20090610_alexander_kosolapov_lenin_coca_cola

Γράφει ο Αντίοχος.

«Άγνωστοι έγραψαν με σπρέι Χρυσή Αυγή και σχημάτισαν ναζιστικά σύμβολα στα γραφεία του ΚΚΕ στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης», διαβάζουμε στον αστικό τύπο.

Και ως είθισται, ακολουθεί ανακοίνωση του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας: «Το ΚΚΕ καταγγέλλει θρασύδειλη επίθεση των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής. Για άλλη μια φορά φαίνεται για ποιόν δουλεύουν και ποιόν πραγματικά στοχεύουν. Από την μία υπερασπίζονται, με πείσμα, τα συμφέροντα των εφοπλιστών, των μεγαλοεπιχειρηματιών και άλλων καπιταλιστών, διεκδικώντας φοροαπαλλαγές και οφέλη για όλους αυτούς, με ταυτόχρονη μείωση μισθών και δικαιωμάτων για τους εργαζόμενους. Από την άλλη προσπαθούν να τρομοκρατήσουν το λαό, χτυπώντας την πρωτοπορία του το ΚΚΕ, να μην τον αφήσουν να σηκώσει κεφάλι. Δεν θα τους περάσει».

Κάποιες σύντομες παρατηρήσεις:

1η) Είναι γνωστή η έφεση των κουκουέδων στις προβοκάτσιες. Την επόμενη φορά όμως, οι κουκουέδες προβοκάτορες που κάνουν τις «θρασύδειλες επιθέσεις των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής», να φροντίζουν να είναι λιγάκι πιο… πειστικοί. Ας σπάζουν κι ένα τζάμι των γραφείων τους. Δέκα ευρώ κάνει σπαγκοραμμένοι!

2η) Το γνωστό ποίημα για τη Χρυσή Αυγή και «για τους εφοπλιστές, τους μεγαλοεπιχειρηματίες και άλλους καπιταλιστές». Μόνο που η Χρυσή Αυγή, συνεχώς ονοματίζει τους μεγαλοκαρχαρίες του πλούτου. Δηλαδή, τον Μπόμπολα, τον Ψυχάρη, τον Αλαφούζο, τον Βαρδινογιάννη, τον Κόκκαλη, τη Γιάννα Αγγελοπούλου και άλλους. Και μέσα στη βουλή και από όσα λίγα μέσα –έντυπα και διαδικτυακά- διαθέτει. Ας αφήσει τα γενικά κι αόριστα «εφοπλιστές», «μεγαλοεπιχειρηματίες» και «καπιταλιστές» το ΚΚΕ, κι ας τολμήσει να τους ονοματίσει! Αλλά πώς να το κάνει, όταν εναγκαλίζεται μαζί τους δημοσίως;