ΑΝΑΧΩΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ

1978671_635613089827202_1441543904_n

Γράφει ο Αντίοχος.

Γνωστό (και πολλάκις ξεφωνημένο…) διαδικτυακό παπαγαλάκι της πιάτσας Συγγρού, ανακοίνωσε προ ολίγων ημερών, ότι ο Τ. Μπαλτάκος έχει έτοιμο το «δεξιό» κόμμα του και όπου να’ ναι θα κάνει και τα… αποκαλυπτήριά του.

Αυτό προκάλεσε το ενδιαφέρον του γνωστού… κουτσομπόλη «Βηματοδότη» (αυτή’ ναι η δουλειά του…), ο οποίος ρώτησε σχετικά την… «πέτρα του σκανδάλου», για να πάρει την εξής απάντηση: «Δεν σκέπτομαι να δημιουργήσω ένα νέο κόμμα, με την έννοια ότι εγώ θα προεδρεύω. Δεν γίνεται αυτό, δεν είμαι άλλωστε ο…  Ζορό. Θέλω ορίτζιναλ δεξιό κόμμα, ούτε κεντροδεξιό, ούτε ακροδεξιό. Ένα τέτοιο κόμμα χρειάζεται να δημιουργηθεί σε περίπτωση μόνον που η ΝΔ θα είναι δεύτερο κόμμα, όπως είναι σήμερα. Αν είναι πρώτο κόμμα δεν απαιτείται κάτι τέτοιο. Ένα καθαρά δεξιό κόμμα θα ανακόψει την πορεία της Χρυσής Αυγής, θα την πολεμήσει με πολιτικά μέσα και θα την καθηλώσει στο πραγματικό ποσοστό που έχει, που είναι μόλις το 0,5%».

Λίαν αποκαλυπτικός και απολύτως κατανοητός  ο Μπαλτάκος! Ομολογεί (βρε μανία που την έχει με τις ομολογίες…) πως αν κρίνει ο φον Αντωνάκης ότι υπάρχει περιθώριο  να στήσει ανάχωμα κατά της Χρυσής Αυγής, αυτός θα… συνεργήσει στη δημιουργία του.  Αν όχι, θα κάτσει στο… θρανίο του.

(ΥΓ): Για να ξέρετε, λοιπόν: όποιο νέο «δεξιό» κόμμα εμφανιστεί –αν εμφανιστεί ποτέ- στο πολιτικό προσκήνιο, κι αρχίσει να μιλάει για πατριωτισμούς και ορθοδοξίες, μην το πιστέψετε! Θα πρόκειται για ανάχωμα κατά της Χρυσής Αυγής, «με εντολή Σαμαρά»!