ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ «ΝΑΖΙΣΤΕΣ», ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ»;

KKE77

Γράφει ο Θεόδωρος Ιωαννίδης.

Το πιο γελοίο πράγμα στην Ελληνική πολιτική σκηνή είναι οι κομμουνιστές να αποκαλούν  τους Χρυσαυγίτες  ΝΑΖΙΣΤΕΣ και εγκληματίες. Η ανοχή του πολίτικου συστήματος προς τους κομμουνιστές, τους «μη μου άπτου» της μεταπολίτευσης και η ενοχή του προς τους Έλληνες, είναι η απόκρυψη της εγκληματικής τους  φύσης. Τόσο εγκληματικής που ακόμα και ο Χίτλερ και οι Ναζί ήταν «του κατηχητικού» μπροστά της.

Οι Κομμουνιστές είναι ΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ στις μαζικές δολοφονίες ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΛΟΓΟ.
Είναι οι εμπνευστές των Στρατοπέδων συγκέντρωσης και της μυστικής αστυνομίας, σε τέτοιο βαθμό που ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ τους Ναζί στην ίδρυση και την λειτουργιά τους.
Όλο το μένος των Κομμουνιστών εναντίων των Ναζί, οφείλεται στο ότι ο Χίτλερ πρόδωσε τον «έρωτα» τους.
Η Σοβιετική Ένωση ήταν ο μεγαλύτερος και πιο ένθερμος σύμμαχος της Ναζιστικής Γερμανίας, με επικύρωση του «γάμου» τους , με  το σύμφωνο Ρίμπεντροπ- Μολότοφ.
Χωρίς Αυτήν, η Γερμανία ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝ να ξεκινήσει  πόλεμο.
Ποια Χώρα ασφάλισε τα ανατολικά σύνορα της Γερμανίας ώστε ο Χίτλερ να πολεμήσει ανενόχλητος προς δυσμάς, με την Γαλλία, το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο; Η ΕΣΣΔ.
Ποια κατεύθυνε τα αεροπλάνα των Ναζί με τους ασυρμάτους της  για να βομβαρδίζουν τις Πολωνικές πόλεις; Η ΕΣΣΔ.
Ποια παραχώρησε τα λιμάνια της για να χρησιμοποιηθούν από τους Ναζί  στην κατάκτηση της Νορβηγίας ; Η ΕΣΣΔ.
Ποια τροφοδοτούσε αφειδώς τον Χίτλερ για να συνεχίζει τον πόλεμο, με σιδηρομεταλλεύματα, δομικά υλικά, πετρέλαιο, ακόμα και δημητριακά, ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ; Η ΕΣΣΔ.
Ποια Χώρα παρέδιδε πίσω στους ΝΑΖΙ , ως δείγμα καλής θέλησης και συνεργασίας ,  τους διωκόμενους  που διέφευγαν σε αυτήν; Η ΕΣΣΔ.
Ποιοι πανηγύριζαν στο Παρίσι για την κατάληψη της Γαλλίας από τους Ναζί ; ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!
Ποιοι έγραφαν διθυράμβους για τον Ναζισμό πριν την επιχείρηση «Μπαρμπαρόσα» (την εισβολή των Γερμανών στην ΕΣΣΔ); Οι ανά την Ευρώπη Κομμουνιστές.
Τελικά όμως αυτή η ερωτική σχέση τέλειωσε, με το διαζύγιο του «ΕΡΑΣΤΗ» ΧΙΤΛΕΡ προς την προστάτιδα «ΕΡΩΜΕΝΗ» ΣΟΒΙΕΤΙΑ.
Από τότε οι «κόκκινοι»  εμφανίζονται ως οι μεγαλύτεροι «ναζιστοφάγοι» και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ να αναφέρει ότι Η ΕΣΣΔ, μέχρι τον Ιούνιο του 1941, ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ  ΣΥΜΜΑΧΟΣ  ΣΤΟΝ «ΑΞΟΝΑ» και ότι ήταν ήδη έμπειρη στις γενοκτονίες ,στα εγκλήματα και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης από 20 χρόνια πριν (KAI 50 XΡONIA META!).
Ας μην μιλήσουμε και για τα  εγκλήματα από αλλά Κομμουνιστικά καθεστώτα εκτός Ρωσίας, γιατί δεν θα μας έφταναν σε όγκο πληροφοριών όλοι οι τόμοι της «Μεγάλης Σοβιετικής Εγκυκλοπαίδειας»!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ήταν ναζιστές οι Χρυσαυγίτες, ακόμα και αν αντιπροσώπευαν όλα αυτά που τους προσάπτουν( και άλλα τόσα από έμενα για τους Ναζί…), τότε ας τα πολλαπλασιάσουν ΕΠΙ ΧΙΛΙΑ και θα περιγράψουν τους Κομμουνιστικούς εαυτούς τους.
Ο Ναζισμός  ΩΧΡΙΑ μπροστά ΣΤΟ ΠΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. Στο σύστημα που έκανε στρατόπεδα συγκέντρωσης και εξόντωσης ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΗΚΕ για να εξοντώσει  μαζικά ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ.
Και  φυσικά, από τους πολιτικάντηδες μας,  άκρα του τάφου η σιωπή!
Αν λοιπόν θέλουν  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να «πλήξουν» την Χρυσή Αυγή φορτώνοντας την  με πλασματικές Ιδεολογίες ,ώστε να της προσάψουν ΤΑ ΠΙΟ ΕΙΔΕΧΘΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, τότε το ύστατο και απόλυτο, είναι να την  χαρακτηρίζουν ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ!