ΚΑΙ Ο… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ MISTER TSIPRAS ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ (ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ…) ECONOMIST

tsipras10

Γράφει ο Αντίοχος.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνύπαρξη θα παρακολουθήσουμε στις 9 και στις 10 Ιουλίου, στην Αθήνα. Του γερακιού του ΔΝΤ και της τρόικα, Πολ Τόμσεν και του… μπούφου misterTsipra, που είναι από κοινού προσκεκλημένοι ως ομιλητές στο συνέδριο του γνωστού οργάνου των διεθνών τοκογλύφων Economist, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις προαναφερόμενες ημερομηνίες, υπό τον τίτλο «The big rethink for Europe. The big turning point for Greece».

Βέβαια, θα υπάρχει μια μικρή διαφορά ώρας στις δύο ομιλίες, αφού του μεν γερακιού είναι προγραμματισμένη για τις 9 Ιουλίου στις 11.25, του δε… «μπούφου» αρχίζει την ίδια ημέρα στις 15.00.

Φυσικά, δεν είναι αυτοί οι μόνοι προσκεκλημένοι, αφού από το συνέδριο θα παρελάσει (ως συνήθως…) όλη η… αφρόκρεμα του σάπιου πολιτικο-οικονομικού κατεστημένου, με τον φον Αντωνάκη να κλείνει τις εργασίες του, το βράδυ της 10ης Ιουλίου.

Είναι περιττό βεβαίως να ρωτήσουμε για την παρουσία του… επαναστάτη misterTsipraστο συνέδριο ενός οργάνου-εργαλείου των διεθνών τοκογλύφων-παγκόσμιων εξουσιαστών, αφού είναι φανερό προ πολλού, ότι είναι κι αυτός… εφεδρικό όργανο και πολυεργαλείο στα χέρια των τυράννων του λαού μας.

(ΥΓ) 1: Σημαντική υπενθύμιση: το Economist, σε πολύ πρόσφατο δημοσίευμά του, «προέβλεψε» πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο και πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ. Αν σας λέει κάτι αυτό…

(ΥΓ) 2: Αλήθεια, γιατί σε τέτοιου είδους συνέδρια δεν καλούνται ποτέ εκπρόσωποι του 3ου κόμματος της χώρας, ούτε καν για… δοκιμή; Μήπως, γιατί οι διεθνείς τοκογλύφοι γνωρίζουν καλά ότι θα φάνε… πόρτα που θα είναι όλη δική τους;