Η «ΔΕΞΙΑ ΣΤΡΟΦΗ» ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ… ΙΣΡΑΗΛ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΣ – ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ, ΔΙΑΛΙΕΧΤΕΕΕΕ!

+Τ+¬_Β+ψ+++__Γ

Γράφει ο Αντίοχος.

Η περιβόητη «δεξιά στροφή» της νουδούλας, με στόχο «το 16% που είναι εκεί και μας περιμένει» -όπως είπε κι ο Μπαλτάκος-, έχει ήδη αρχίσει! Όχι όμως από την Ελλάδα, αλλά από το… Ισραήλ!!! Έτσι, αμέσως μετά την υπουργοποίηση του… “Mykonian” –όπως τον αποκαλεί η Σιβύλλα του Βήματος- Μάκη Βορίδη, κυκλοφόρησε μεταξύ των συγγρόβιων παπαγαλακίων η (καταγέλαστη) «είδηση», ότι οι οβραίοι είναι… δυσαρεστημένοι από την υπουργοποίηση του… Mykonian. Και για να δέσει το γλυκό, έβγαλε και μια ανακοίνωση το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ), χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει:

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του Ελληνικού Εβραϊσμού από τη συμμετοχή στην Κυβέρνηση πολιτικού προσώπου που στο παρελθόν έχει διατυπώσει θέσεις μισαλλοδοξίας και ξενοφοβίας και μέχρι προ δύο σχεδόν ετών ήταν ηγετικό στέλεχος παράταξης, η οποία κατ’ επανάληψη είχε υιοθετήσει ρατσιστικές και ακραίες αντισημιτικές απόψεις. Η συμμετοχή στην Κυβέρνηση θεωρούμε ότι δεν πρέπει να λειτουργεί ως λήθη της διαδρομής ενός πολιτικού, που οι συμπεριφορές του και οι τοποθετήσεις του έχουν πλήξει τη δημοκρατία. Στόχος θα πρέπει να είναι να σταλεί ισχυρό μήνυμα τολμηρής και αποφασιστικής στάσης χωρίς υπολογισμούς και βραχυπρόθεσμες πολιτικές σκοπιμότητες, έτσι ώστε το μέτωπο κατά του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας, του αντισημιτισμού και των οπαδών του Ναζισμού να καταστεί πιο συμπαγές, αποφασιστικό και αποτελεσματικό…».

Κάποιες σύντομες παρατηρήσεις:

1ον) Είναι γνωστό στους πάντες –και στους σιωνιστές βεβαίως- ότι ο… Mykonian Μάκης Βορίδης δεν ήταν ούτε δήλωνε ποτέ στη ζωή του αντισιωνιστής. Ούτε καν όταν παρίστανε τον εθνικιστή… Επιπλέον, ειδικά τα τελευταία χρόνια, ο περί ου ο λόγος έχει δώσει ουκ ολίγες φορές εξετάσεις υποταγής στον διεθνή σιωνιστικό παράγοντα και ομολογουμένως τις έχει περάσει με άριστα…

2ον) Αν υπήρχε μία στο ένα δισεκατομμύριο να… δυσαρεστηθούν οι σιωνιστές από την υπουργοποίηση του… Mykonian Μάκη, όχι υπουργό δε θα τον έκανε ο φον Αντωνάκης, αλλά ούτε καν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην… Άνω Αγουλινίτσα. Και εν τέλει, γιατί οι σιωνιστές –εφόσον… δυσαρεστούνται από τον κύριο Μάκη- δεν έθεταν βέτο όταν μεταγράφηκε από το ΛάΟΣ στην ΝΔ;

3ον) Η παραπάνω ανακοίνωση είναι προϊόν συνεργασίας των σκοτεινών υπογείων της πιάτσας Συγγρού και του ΚΙΣ, για να διαβάσει το… 16% ότι οι σιωνιστές δε δυσαρεστούνται μόνο από την Χρυσή Αυγή, αλλά και από τους δήθεν «ακροδεξιούς» της (σιωνιστόδουλης…) κυβέρνησης και να αρχίσει να… συμπαθεί τον φον Αντωνάκη.

4ον) Η απελπισμένη πιάτσα Συγγρού δε θα έπεφτε σε τέτοια τραγελαφικά λάθη, αν άκουγε λιγάκι και τους φίλους της τους δημοσκόπους. Κι όπως βεβαίωνε προ μηνών ο «πατέρας όλων των δημοσκόπων» Η. Νικολακόπουλος, σε συνέντευξή του στη φυλλάδα «Εποχή»: «Οι άνθρωποι που προσανατολίζονται προς τη ΧΑ δεν ακούν πλέον ούτε τον Άδωνι ούτε τον Βορίδη ούτε τον Καρατζαφέρη. Οι χειρισμοί που γίνονται με στόχο να επαναπατρίσουν ψηφοφόρους από τη ΧΑ, καθόλου δεν αποδίδουν».