ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ» ΚΑΙ «ΠΑΡΑΣΥΡΜΕΝΟΙ», Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ

pretenteris-papagalos-Loumidi

Γράφει ο Αντίοχος.

Την πλήρη απογοήτευσή του για τα αποτελέσματα της κατασταλτικής πολιτικής του συστήματος κατά της Χρυσής Αυγής (στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος με ρόλο πρωταγωνιστικό…), εκφράζει με άρθρο του στο «Βήμα», στο παρά ένα των εκλογών, ο γνωστός Πρετεντέρης. Ιδού:

«Δυστυχώς αποτύχαμε

Αν θέλουμε να είμαστε έντιμοι με τους εαυτούς μας πρέπει να ομολογήσουμε ειλικρινά ότι η δημοκρατική πολιτεία απέτυχε ως τώρα να αντιμετωπίσει το φαινόμενο Χρυσή Αυγή. Όποια μέθοδο κι αν δοκίμασε… Τη Χρυσή Αυγή στηρίζει ένα ικανοποιητικό ποσοστό Ελλήνων πολιτών όχι επειδή είναι θυμωμένοι, αγανακτισμένοι, παραπλανημένοι ή παρασυρμένοι. Τη στηρίζουν επειδή τους εκφράζει. Επειδή συμφωνούν μαζί της. Αν όχι σε όλα, τουλάχιστον στα βασικά…».

Προς τι αυτή η εξομολόγηση του Πρετεντέρη, ανήμερα των εκλογών; Προφανώς, γνωρίζοντας πολύ καλά τις κρυφές μετρήσεις και τις διαθέσεις της κοινής γνώμης, εκφράζει… προκαταβολικά την απογοήτευσή του για το… τσουνάμι που έρχεται σήμερα!

(ΥΓ): Και πολύ χάζι θα κάνουμε τα μούτρα του –και όχι μόνον αυτού- όταν θα σχολιάζει απόψε το βράδυ και όλα τα επόμενα βράδια την επέλαση των Ελλήνων εθνικιστών! Μόνο και μόνο γι’ αυτό το υπέροχο θέαμα, αξίζει η ψήφος μας στην Χρυσή Αυγή!