ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

10341449_1411086615842082_2278502208161373754_n

Γράφει ο Αντίοχος.

Αύριο το βράδυ, η συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας θα κάνει «ταμείο». Αν η ΝΔ και το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ πετύχουν αξιοπρεπή αποτελέσματα, είναι σίγουρο πως μας περιμένουν μαύρες μέρες. Οι Σαμαροβενιζέλοι θα πάρουν αέρα και θα μας ταράξουν στους φόρους και στα χαράτσια. Αν φάνε μαύρο, ή θα καταρρεύσουν και θα πάμε σύντομα σε βουλευτικές εκλογές ή θα κυβερνήσουν σα βρεγμένες γάτες. Επίσης, αν κερδίσουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης, ακόμα κι αν δε θέλουν οι Σαμαροβενιζέλοι να επιβάλλουν νέους φόρους και χαράτσια, θα υποχρεωθούν να το κάνουν από την τρόικα και τους διεθνείς τοκογλύφους. Διότι θα τους πούνε: «κύριοι, μας λέγατε ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλα βάρη. Είδαμε όμως στις εκλογές ότι είχατε καλά αποτελέσματα. Άρα, οι Έλληνες αντέχουν. Φορτώστε τους κι άλλο! Να τους τα πάρετε όλα». Άρα, μόνο όποιοι είναι κορόιδα θα ψηφίσουν Νέα Δυστυχία και κλεφτο-ΠΑΣΟΚ. Και την άλλη μέρα θα κλάψουν πικρά, αλλά θα είναι πλέον πολύ αργά. Διότι, όπως γίνεται και με τα ταμεία, «μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!»…

Και τι πρέπει να ψηφίσει ο ελληνικός λαός για να μην του ’ρθουν κατακέφαλα νέα Μνημόνια και νέα μέτρα; Φυσικά, την Χρυσή Αυγή! Διότι είναι αποδεδειγμένο, ότι μόνο η ψήφος στην Χρυσή Αυγή και καμία άλλη, πονάει τους διεθνείς τοκογλύφους και τα ντόπια ανδρείκελά τους! Κι όσο μεγαλύτερα θα είναι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, τόσο θα απομακρύνονται οι αντιλαϊκές πολιτικές και θα ανασαίνει ο λαός. Κι αυτό δε θα το κάνουν οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι ντόπιοι υποτακτικοί τους, από την… καλή τους την καρδιά ή γιατί άκουσαν το «μήνυμα» του λαού, αλλά για να μην πάρει η Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά και τους καταπιεί αμάσητους!

Άρα, εκτός όλων των υπόλοιπων λόγων που έχει ο λαός για να ψηφίσει Χρυσή Αυγή, υπάρχει ακόμα ένας: το επιβάλλει το συμφέρον του!