ΤΟ «ΒΗΜΑ» ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!

benizelos

Γράφει ο Αντίοχος.

Μπήκε πλέον ο κρίσιμος μήνας Μάιος και παρά το κλίμα τεχνητής αισιοδοξίας που καλλιεργεί η κλίκα του φον Αντωνάκη, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται «περίεργα» δημοσιεύματα, με «μασημένα» λόγια, από τα οποία –εμμέσως πλην σαφώς- προκύπτει ότι έρχεται συντριβή της Νέας Δυστυχίας και του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ. Ιδιαίτερη δε σημασία έχει, ότι τέτοιου είδους δημοσιεύματα εμφανίζονται πλέον και στα ΜΜΕ των παπαγάλων του Σαμαρά. Για παράδειγμα, έγραφε εχθές το καθεστωτικό «Βήμα», σε άρθρο με τίτλο «Η σταθερότητας της δικομματικής κυβέρνησης μετά την 25η Μαΐου το κύριο μέλημα Ν.Δ.- ΠαΣοΚ» και υπότιτλο

«Έντονος ο προβληματισμός για τα αποτελέσματα των εκλογών, αφού η τιμωρητική ή η χαλαρή ψήφος μπορεί να ανατρέψει πολλούς κυβερνητικούς σχεδιασμούς»:

«Να διατηρηθεί η συνοχή της δικομματικής κυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και μέσω αυτής να διαφυλαχθεί η κυβερνητική σταθερότητα και μετά την 25η Μαΐου είναι το βασικό στοίχημα του Μεγάρου Μαξίμου και της Χαρ. Τρικούπη, ενόψει της κρίσιμης μάχης των ευρωεκλογών.

Το κλίμα όμως είναι ιδιαίτερα βαρύ τα τελευταία εικοσιτετράωρα και ο διχασμός που τέμνει οριζόντια τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι εμφανής, ενώ ο προβληματισμός είναι έντονος για τα αποτελέσματα των εκλογών, αφού η τιμωρητική ή η χαλαρή ψήφος μπορεί να ανατρέψει πολλούς σχεδιασμούς».

(ΥΓ): Κι ο χρόνος άρχισε να μετρά αντίστροφα… 23 και σήμερα Αντωνάκη… Τελειώνει η «βασιλεία» σου…