ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ – ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ;

65400_301525473328155_592638769_n

Στα καθεστωτικά ΜΜΕ εμφανίστηκε χθες η εξής είδηση, σχετικά με τον εντοπισμό κάποιων από τους αναρχοκομμουνιστές τρομοκράτες, που σχετίζονται με την τελευταία βομβιστική επίθεση:

«Εντόπισαν την ομάδα υποστήριξης από τις κάμερες
Στο μεταξύ και όσων αφορά στην βομβιστική επίθεση στο κέντρο τις Αθήνας, οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής, από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, αλλά και από κάμερες σε τράπεζες και καταστήματα, κατάφεραν να εντοπίσουν όχι μόνο την κίνηση του οχήματος βόμβα, αλλά ακόμα και την ομάδα υποστήριξης που είχε ο οδηγός του οχήματος.
Η μαύρη μοτοσυκλέτα τύπου “εντούρο” της οποίας ο οδηγός φυγάδευσε το “σύντροφο” του- των οδηγό του οχήματος βόμβα- ακολουθείται από μια δεύτερη μοτοσυκλέτα με κόκκινο χρώμα, αλλά κι ένα λευκό αυτοκίνητο. Εκτιμάται πως πρόκειται για την ομάδα υποστήριξης»
.

Κατ’ αρχάς, όταν οι αρχές γνωρίζουν την ταυτότητα τρομοκρατών, τους συλλαμβάνουν. Κι αν τους ξέρουν αλλά δεν μπορούν να τους βρουν, περιμένουν μέχρι που να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν. Εκείνο που «απαγορεύεται» να κάνουν, είναι η «διαρροή» στα ΜΜΕ…

Διότι, όταν δημοσιεύεται στα ΜΜΕ η είδηση περί του εντοπισμού της ταυτότητας τρομοκρατών, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: Ή ότι η Αντιτρομοκρατική τους έχει «μπλοκάρει» κι είναι έτοιμη να τους συλλάβει από λεπτό προς λεπτό, οπότε διακινδυνεύει και τη διαρροή της είδησης… ή ότι τους ειδοποιεί να εξαφανιστούν για να μην αναγκαστεί να τους συλλάβει…

Τι από τα δύο ισχύει; Θα δείξει το πράμα τις επόμενες ημέρες. Αν συλληφθούν έχει καλώς. Άμα δε συλληφθούν όμως…

(ΥΓ): Γιατί άραγε κάτι μας λέει ότι τελικά δεν θα τους συλλάβουν; Ευχόμαστε να διαψευστούμε, αλλά…