ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΣΥΓΓΡΟΥ;

10155971_1463367570547747_353620382_n

Γράφει ο Αντίοχος.

Από χθες, τα γνωστά και μη εξαιρετέα παπαγαλάκια της αμαρτωλής πιάτσας Συγγρού κυκλοφορούν σενάρια για… πρόωρες βουλευτικές εκλογές. Μάλιστα, μέσα στα σενάρια που διακινούν, εκτός από τριπλές εκλογές στις 25 Μαΐου, υπάρχει κι ένα για εκλογές μέσα στον… Απρίλιο!!! Για να δούμε τι γράφουν:

«Τα γεγονότα της χθεσινής ημέρας επαναφέρουν στο προσκήνιο το σενάριο των τριπλών εκλογών τον Μάιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού εισηγούνται στον κ. Σαμαρά να τολμήσει και να προκηρύξει εκλογές τον Μάιο μαζί με τις αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές.
Οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά βλέποντας πλέον την πλειοψηφία της κυβέρνησης να είναι οριακή, αλλά την κυβέρνηση δημοσκοπικά να μην είναι στα χειρότερά της του προτείνουν να προκηρύξει εκλογές αιφνιδιάζοντας τους αντιπάλους του.
Το σενάριο των εκλογών τον Μάιο δεν αποκλείει την ύπαρξη και άλλων δυο σεναρίων:
– εκλογές τον Απρίλιο
– εκλογές τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο…»
.

Τα σενάρια αυτά κυκλοφορούν για… ψυχολογικούς λόγους. Για να επιβεβαιώσουν την υποτιθέμενη πρωτιά (!!!) της ΝΔ, την οποία δείχνουν πλέον οι επιτήδειες εταίρες «δημοσκοπήσεων». Ότι τάχατες είμαστε πρώτοι, δε φοβόμαστε τίποτα, πάμε για εκλογές ακόμα και… αύριο το πρωί. Αν ήταν έτσι, σίγουρα θα τις έκαναν τις εκλογές… αύριο το πρωί!

Ποια είναι η αλήθεια; Ασφαλώς και δε θα γίνουν βουλευτικές εκλογές μέχρι και την 25η Μαΐου. Δεν παίζει τα ρέστα του ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ -όσο κανένας άλλος πρωθυπουργός της σύγχρονης Ελλάδας- φον Αντωνάκης, για να προκηρύξει βουλευτικές εκλογές και να χάσει την πολυπόθητη πρωθυπουργική καρέκλα.   Από κει και πέρα, εφόσον αυτά που βλέπουμε και που ακούμε καθημερινώς στην κοινωνία επιβεβαιωθούν και στην κάλπη, δηλαδή συντριβεί το κόμμα της Νέας Δυστυχίας (ΝΔ) και το συνεταιράκι του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, οι εκλογές μέσα στο καλοκαίρι θα έρθουν… από μόνες τους, ως φυσική συνέπεια!

(ΥΓ): Και χωρίς τον φον Αντωνάκη, ο οποίος τη νύχτα της 25ης Μαΐου, θα πάρει… πόδι!