ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ;

alesyr11

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Προάγγελο ενός νέου μνημονίου, που θα έρθει μετά τις δημοτικές εκλογές χαρακτήρισε το πολυνομοσχέδιο που τίθεται προς ψήφιση στην Βουλή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Δημήτρης Παπαδημούλης.

Επίσης σχολίασε ότι το νέο μνημόνιο δύναται να αποτραπεί, μόνο με μια μεγάλη και καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές που θα οδηγήσει σε μια ταχεία συγκρότηση μίας νέας κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Εδώ θα έρθουμε να σχολιάσουμε τις δηλώσεις του κυρίου Παπαδημούλη με βάση ένα χαρακτηρισμό του για την Χρυσή Αυγή στην εκπομπή του κυρίου Νίκου Χατζηνικολάου «στον Ενικό» προ ολίγων ημερών.

Ο κύριος Παπαδημούλης κατά την διάρκεια της εκπομπής μας χαρακτήρισε δις  ως «θεομπαίχτες».

Κατ αρχάς  οφείλουμε να συμφωνήσουμε με το ότι η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου αποτελεί τον προάγγελο ενός νέου μνημονίου το οποίο δεν θα έρθει -όπως λέει- αλλά θα επιβληθεί δια της βίας στον Ελληνικό Λαό, όπως και τα προηγούμενα. Άλλωστε το όλο κυβερνητικό παραμύθι για οικονομική στροφή της Χώρας, για έξοδο στις αγορές, για δήθεν επιτυχίες και τερματισμό των δυσβάστακτων οικονομικών μέτρων, είναι μια επαναλαμβανόμενη άθλια και χυδαία προπαγάνδα για την αιτιολόγηση της αποδοχής και ψήφισης του εν λόγω πολυνομοσχεδίου.

Η λογική εκ μέρους της κυβέρνησης είναι πασιφανής. «Τώρα που είμαστε έτοιμοι να βγούμε από το τέλμα, τώρα που είμαστε έτοιμοι να ενταχθούμε ξανά στις διεθνείς αγορές, θα τα καταστρέψουμε όλα με την καταψήφιση ενός νομοσχεδίου;».

Αλλά ας επανέλθουμε στα του κυρίου Παπαδημούλη. Ποια αποτροπή του νέου μνημονίου θα φέρει η εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές; Με ποιο τρόπο στ’ αλήθεια ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνητική πλειοψηφία θα προβάλει βέτο στα νέα σκληρά οικονομικά μέτρα που οι διεθνείς τοκογλύφοι και τραπεζίτες ετοιμάζονται να επιβάλλουν στην Πατρίδα μας, μέσω των εντόπιων θεραπόντων τους;

Αφού πριν από λίγες ακόμη ημέρες, ο κύριος «φωνάξτε τον Φρούραρχο» Δραγασάκης καθησύχαζε τους Γερμανούς λέγοντάς τους ότι αναγνωρίζουμε ότι το χρέος είναι δικό μας και κατ επέκταση σε ελεύθερη μετάφραση, η συνεργασία  μαζί τους θα συνεχίσει να είναι απόλυτη και πειθήνια.

Αφού ο ίδιος ο πρόεδρος του συνονθυλεύματος με τις διάφορες συνιστώσες το πρωί μέσω υπερφίαλων λεονταρισμών, ομιλεί για σκίσιμο της δανειακής σύμβασης, το μεσημέρι συνεχίζει με την προοπτική επαναδιαπραγμάτευσης της, το απόγευμα προαναγγέλλει την έξοδο της Χώρας από την ευρωζώνη και αργά την εσπέρα δηλώνει για την αναγκαιότητα παραμονής μας στην ευρωπαϊκή «οικογένεια».

Αφού, ακόμη και ο «αντάρτης» Λαφαζάνης και η κλίκα του, δεν τόλμησαν να αντιδράσουν στις δηλώσεις Δραγασάκη, πως λοιπόν ψεύτη και υποκριτή κύριε Παπαδημούλη θα αποτρέψετε ως κυβερνητική πλειοψηφία το νέο μνημόνιο που ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται στον ορίζοντα;  Με την αποδοχή του γεγονότος ότι είμαστε χρεώστες και κατ επέκταση του δικαιώματος των ευρωπαίων να μας απομυζούν με δυσβάστακτα και ισοπεδωτικά οικονομικά μέτρα;

Τελικά κύριε Παπαδημούλη, οι «θεομπαίχτες» είστε εσείς. Εσείς οι αήθεις ψεύτες και υποκριτές του ΣΥΡΙΖΑ που προκειμένου να αναλάβετε τα ηνία της πολυπόθητης εξουσίας, ως ερπετά τύπου χαμαιλέοντα εμπαίζετε ασύστολα, έναν βασανισμένο Λαό, προσπαθώντας να διατηρείτε πάντα το δήθεν λαϊκό και επαναστατικό προσωπείο σας.

Άλλα δεν θα κατορθώσετε απολύτως τίποτα, γιατί στις επερχόμενες εκλογές, ο Ελληνικός λαός, μέσω της εκλογικής του ετυμηγορίας θα δώσει την πλειοψηφία στους μόνους που προτίθενται και είναι ικανοί να ορθώσουν το ανάστημά τους, ενάντια στους Ευρωπαίους δυνάστες, ενάντια σε όλους αυτούς που αποζητούν τον αφανισμό του Ελληνισμού.

Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Έλληνες Εθνικιστές.