ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ‘Η ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ;

metanastes

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου. 

Σε πάρα πολλούς, ειδικά παλαιότερους είναι γνωστή η κλασσική ταινία του 1968 του Στάνλεϋ Κιούμπρικ «2001. Η Οδύσσεια του διαστήματος».

Μια ταινία επιστημονικής φαντασίας η  εισαγωγή της οποίας δείχνει την γέννηση του ανθρώπινου είδους. Στις πρώτες λοιπόν σκηνές μια ομάδα πιθηκανθρώπων προγενέστεροι του Νεάντερνταλ οπλισμένοι με τα οστά κάποιου ζώου, τα οποία χρησιμοποιούν σαν ρόπαλα, διεκδικούν με κραυγές, γκριμάτσες και απειλητικά γρυλίσματα, από μια άλλη άοπλη ομάδα έναν χώρο που έχει μια μικρή πηγή με νερό.

Κάποιος από την άλλη ομάδα κινείται προς το μέρος τους για να τους εκφοβίσει και να φύγουν και τότε ένας από αυτούς τον χτυπάει δυο-τρείς φορές με το κόκκαλο που κρατάει σαν ρόπαλο, αυτός πέφτει και αμέσως ένας δεύτερος από την αγέλη των διεκδικητών που χοροπηδάνε γύρω από το πεσμένο σώμα, τον χτυπάει με την σειρά του δυνατά και βάναυσα κάποιες φορές, κατόπιν ένας τρίτος, ένας τέταρτος, ώσπου τον εξοντώνουν.

Αλήθεια αυτή η σκηνή δεν μας φέρνει στον νου κάποια βίντεο που κυκλοφορούν κατά κόρο στο διαδίκτυο και δείχνουν λυντσαρίσματα με λιθοβολισμό, ή σκυταλισμό (ρόπαλα και ξύλα) που συμβαίνουν συχνότατα στις τριτοκοσμικές μουσουλμανικές χώρες, για ασήμαντη αφορμή, όπως λόγου χάρη γιατί η νεαρή που λυντσάρεται άγρια είχε εραστή, ή γιατί ο αιμόφυρτος άνδρας στο έδαφος προσπάθησε να κλέψει ένα αχλάδι από το δέντρο του γείτονα, ή γιατί η γυναίκα έδωσε ένα γιατρικό σ’ ένα άρρωστο παιδάκι και το έκανε καλάοπότε έχει μαγικές ικανότητες;

Επίσης όλος αυτός ο αλαλάζων όχλος που ο ένας μετά τον άλλο με το ίδιο ρόπαλο, ή ξύλο χτυπάνε το θύμα στο κεφάλι, στις κλειδώσεις, στα χέρια χοροπηδώντας τριγύρω του με μάτια που γυαλίζουν από λύσσα και δίψα για αίμα (όποιος έχει δει τέτοια βίντεο γνωρίζει ότι δεν υπερβάλλουμε), δεν μας φέρνουν στο νου τους πιθηκάνθρωπους της προϊστορικής περιόδου που εμφανίζονται στην ταινία του Κιούμπρικ;  

Σίγουρα ναι!

Εδώ λοιπόν θα επισημάνουμε πρωτίστως  σε όλους αυτούς που μας αποκαλούν ρατσιστές, ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να διαφέρει και κατόπιν θα αναρωτηθούμε  ποιος είναι εν τέλει αυτός ο περιβόητος ρατσισμός που μας καταλογίζουν.

Κατ αρχάς θεωρούμε ότι, δεν υπάρχει φυλετική ανωτερότητα και κατωτερότητα που καθορίζεται από το χρώμα της επιδερμίδας, ή τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Ο Θεός μας έπλασε όλους το ίδιο με τις ίδιες σωματικές, πνευματικές και συναισθηματικές ικανότητες.

Αυτό όμως που υπάρχει αναμφισβήτητα, είναι η διαφορετικότητα (μην αναφέρουμε ανωτερότητα και σοκάρουμε κάποιους δήθεν προοδευτικούς) μιας γενικότερης κουλτούρας και με την λέξη αυτή εννοούμε την διανόηση, τις ηθικές αξίες, τα ήθη και έθιμα, τις κοινωνικές αρχές, την συναισθηματική συμπεριφορά και ενός τρόπου ζωής.

Γιατί σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου ίσο, με κάποιον που τρέφει απόλυτη περιφρόνηση για την ανθρώπινη ζωή, που λιθοβολεί και λυντσάρει ανθρώπους για διασκέδαση, όπως ακριβώς εγώ πηγαίνω στο θέατρο, ή στον κινηματογράφο, που βιάζει και βασανίζει υπερήλικες γυναίκες, που δέχεται και αποζητά την παιδεραστία, που με καθυβρίζει και με απειλεί για τις θρησκευτικές μου πεποιθήσεις, που εισβάλει στο σπίτι μου για να με ληστέψει και να με δολοφονήσει και  που γενικότερα καταδικάζει και θεωρεί εχθρό του, προσπαθώντας λυσσαλέα να  καταστρέψει, τον τρόπο ζωής και σκέψης μου, τα ήθη και τα έθιμα μου, τις δοξασίες μου, όπως επίσης  να επιβάλλει με την βία, τον σκοταδισμό και τον φανατισμό στην Πατρίδα μου, στην οποία σημειωτέον έφθασε καραβοτσακισμένος ως μετανάστης, την δική του κουλτούρα και τον δικό του τρόπο ζωής, που κουβάλησε μαζί του απ την χώρα του, μην μπορώντας άλλο να ζήσει εκεί.  

Όχι! Με αυτόν τον άνθρωπο, ας είναι άσπρος, μαύρος, κίτρινος, πράσινος δεν είμαι ίσος. Και όποιος θέλει ας με αποκαλέσει ρατσιστή, ας με στοχοποιήσει και περιθωριοποιήσει κοινωνικά και ας τον πάρει στο σπίτι του να τον βάλει να κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι με την γυναίκα και τις κόρες του.

Ακούτε αγαπητή και «μεγαλόψυχη» κυρία Γαϊτάνη του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρείτε όλους τους λαθρομετανάστες αδέλφια σας; Σας προτείνουμε να τους πάρετε στο σπίτι σας και κατόπιν να δούμε πόσο αδελφή τους θα σας θεωρήσουν όλοι αυτοί. Άντε ντε! Κάντε το, να γελάσουμε!

Μην μας τους φορτώνετε όμως, στις συνοικίες, στις πλατείες, στους δρόμους της Αθήνας, μέσα στα ίδια μας τα σπίτια.

Γιατί το καλύτερο που θα είχατε να κάνετε φαιδροί και άθλιοι πολιτικοί  σαλτιμπάγκοι της αριστεράς από το να καταγγέλλετε άρθρα του μεταναστευτικού νόμου, όπως και εσείς ξενόδουλοι κυβερνώντες που συντάσσετε και προωθείτε τέτοιους νόμους, ήταν να επιληφθείτε με κάθε τρόπο για την ασφάλεια, την υπερηφάνεια, την αξιοπρέπεια και  πάνω απ όλα για την ζωή των Ελλήνων πολιτών που τα τελευταία χρόνια επιβιώνουν έντρομοι, κάτω απ τον ζυγό των τριτοκοσμικών εγκληματιών λαθρομεταναστών που λυμαίνονται ανεξέλεγκτα πλέον την Ελλάδα.

Όχι δεν είμαστε εμείς οι ρατσιστές, αλλά εσείς!

Και μάλιστα εναντίον της ίδιας σας της Φυλής!