ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ Η ΝΔ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ – ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΠΑΣΟΚΑΡΧΗ ΣΓΟΥΡΟ!

akropolis-dimoskopisis

Γράφει ο Αντίοχος.

Οι μέρες περνούν, οι εκλογές κοντεύουν, κι ακόμα η νουδούλα η… βιτσιόζα και… καπριτσιόζα να ανακοινώσει υποψήφιο για την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, την περιφέρεια Αττικής!

Οι δυσκολίες για την εύρεση μιας υποψηφιότητας της προκοπής, εντοπίζονται στο δεδομένο ότι όλοι οι πιθανοί ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι το κόμμα της δυστυχίας των Ελλήνων αναμένεται να συντριβεί, και δεν εκφράζουν προθυμία να είναι αυτοί που θα πιάσουν τον… μουτζούρη. Κι αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, το ομολογεί και το καθεστωτικό «Βήμα», σε σχετικό του ρεπορτάζ:

«Αναμφίβολα το γεγονός ότι η μάχη στην περιφέρεια Αττικής είναι αμιγώς πολιτική και έχει πολιτικά χαρακτηριστικά, έχει αποθαρρύνει πολλά στελέχη της ΝΔ να δοκιμάσουν την τύχη τους στην περιφέρεια και οι αρνήσεις είναι πολλές.

Και αυτό, διότι κανείς δεν είναι διατεθειμένος, όπως προκύπτει από τις συζητήσεις που έχουν γίνει στο παρασκήνιο, να λάβει μέρος σε μια αναμέτρηση που ενδέχεται να είναι και «δημοψήφισμα» και άρα να υποστεί δεινή ήττα, λόγω της κυβερνητικής πολιτικής».

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, η ΝΔ προσανατολίζεται να μην έχει καθόλου υποψήφιο και να υποστηρίξει «διακριτικά» (δηλαδή χωρίς να το ανακοινώσει!) τον νυν περιφερειάρχη (και μεγάλο πασοκάρχη…) Σγουρό. Το «διακριτικόν» του πράγματος, θα γίνει όχι επειδή ντρέπεται η νουδούλα για να μην πουν κάποιοι ότι υποστηρίζει τα απομεινάρια του βαθέως ΠΑΣΟΚ, αλλά για να μην χρεωθεί πολιτικά την αναμενόμενη συντριβή.

(ΥΓ) 1: Αυτά ακούει και ο φίλος μας ο Παναγιώταρος, κι αφού έχει εξασφαλισμένη την είσοδο στον 2ο γύρο (απέναντι στην «βρεγμένη γάτα» Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ), τώρα βάζει πλώρη και για την πρωτιά!

(ΥΓ) 2: Την οποία αξίζει και θα την πάρει!