ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΧΩΡΙΑΝΟΙ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ! Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!

Real 9.JPG

Ο Σόιμπλε κάνει κουμάντο στην Ελλάδα.

Έρχεται το τρίτο μνημόνιο με νέες -γερμανικές- παρεμβάσεις στη φορολογία και στο Δημόσιο.

 
Με «γερμανική σφραγίδα» θα είναι το τρίτο μνημόνιο, καθώς ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ετοιμάζει νέο σχέδιο για τη Ελλάδα, με παρεμβάσεις στο δημόσιο τομέα και τη φορολογία, για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού της Ελλάδας για την επόμενη τριετία.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, κατ’ εντολή του Σόιμπλε, συντάσσεται από τα στελέχη του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών ολοκληρωμένο σχέδιο για τη μεταρρύθμιση του ελληνικού κράτους, το οποίο θα αποτελέσει τη βάση του τρίτου μνημονίου.
 
Το νέο μνημόνιο θα προβλέπει δάνειο ύψους από 15 έως 17 δισ. ευρώ, (ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΥΤΟ) δεν θα περιλαμβάνει…άμεσα εισπρακτικά μέτρα (ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΓΗΣ Η ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ) και θα έχει «ρήτρα μεταρρυθμίσεων» με αυστηρό χρονοδιάγραμμα εφαρμογής μέχρι το 2017.
 
Καταρτίζεται από ειδική ομάδα του γερμανικού δημοσίου με το χαρακτήρα του κατεπείγοντος και πρόκειται να συμπεριληφθεί στο υπό διαμόρφωση μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα της ελληνικής οικονομίας για την περίοδο 2014-2017.
 
Το πρόγραμμα έχει προετοιμαστεί από τον κατοικοεδρεύοντα στην Αθήνα επικεφαλής της ομάδας δράσης Χορστ Ράιχενμπαχ, ενώ είχε προταθεί από το γερμανό υπουργό Οικονομικών προς τον έλληνα ομόλογό του, Γιάννη Στουρνάρα, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το χρηματοδοτικό κενό χωρίς την υπογραφή τρίτου μνημονίου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, ο Β. Σόιμπλε, δίνοντας την εντολή για την κατάρτιση του σχεδίου μεταρρυθμίσεων, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «οι Έλληνες δεν έχουν κράτος» και «απαιτείται αναδόμηση εκ βάθρων».
 
Και εκ ΒΟΘΡΩΝ Σόϊμπλε, ΚΑΙ ΕΚ ΒΟΘΡΩΝ!
 
 
xryshaygh.blogspot.gr