ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ) ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! (ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!)

image00287987

Ολόκληρο το πολιτικό αστικό σύστημα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ρωγμές έχουν ανοίξει παντού και έτσι αρχίζουν να αποκαλύπτονται καταστάσεις που μέχρι τώρα ήταν στο σκοτάδι αφού οι μηχανισμοί συγκάλυψης ήταν τόσο ισχυροί που δεν άφηναν περιθώρια.
Αν και το δημοσίευμα που υπογράφει ο Γιώργος Δημητρομανωλάκης στο «Πρώτο Θέμα» δεν αναφέρει ονόματα, εν τούτοις είναι αποκαλυπτικό για το ποιόν της ντόπιας αστικής τάξης και του πολιτικού της προσωπικού. Και οι περιπτώσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ελάχιστες μπροστά σ’ αυτές που συμβαίνουν στην πραγματικότητα.

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το δημοσίευμα που αναφέραμε:

Τρεις βουλευτές της Ν.Δ. οι οποίοι έστειλαν με εμβάσματα σε τράπεζες του εξωτερικού το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ την περίοδο 2009-2012 φέρνουν στο φως οι έλεγχοι των αρμόδιων υπηρεσιών.

 
Το Κέντρο Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ), μετά τα πρώτα 46 ονόματα που εντόπισε να έχουν φυγαδεύσει μέσω εμβασμάτων στις  τράπεζες του εξωτερικού αδήλωτα χρήματα 100 εκατ. ευρώ, ανακάλυψε τώρα μέσω των ελέγχων και των διασταυρώσεων άλλους 600 φορολογούμενους που έχουν διακινήσει μεγάλα ποσά, χωρίς προηγουμένως να έχουν δηλωθεί στην Εφορία.
 
Την προηγούμενη εβδομάδα το ΚΕΦΟΜΕΠ απέστειλε στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών έναν κατάλογο στον οποίο περιλαμβάνονται γνωστοί Ελληνες επιχειρηματίες, γιατροί, δικηγόροι, πολιτικοί μηχανικοί, αλλά και πολιτικοί, για τους οποίους ο έλεγχος διαπίστωσε ότι έχουν διακινήσει συνολικά σε τράπεζες του εξωτερικού από το 2009 έως το 2012, ήτοι στην αιχμή της οικονομικής κρίσης, πάνω από 2 δισ. ευρώ μαύρο χρήμα.
Για τους τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται πως διαπιστώνεται ακόμα ότι τα εμβάσματά τους (περίπου στο εκατομμύριο έκαστος) στο εξωτερικό δεν δικαιολογούνται από τα «πόθεν έσχες» που έχουν καταθέσει και είναι δημοσιοποιημένα.
Και που τα βρήκαν «οι έντιμοι» τόσα λεφτά;
Μήπως το αλήτες, προδότες, πολιτικοί, πρέπει να γίνει ΚΛΕΦΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ;;;
Υ.Γ. Και φανταστείτε πως ακόμη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει αναλάβει την εξουσία, ώστε να μπορεί να ελέγξει. Όταν με το καλό ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ (με την βοήθεια του λαού) θα γίνει αυτό, φαντάζεστε τι έχει να γίνει;
xryshaygh.blogspot.gr