ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ!

ScreenHunter_08 Jan. 02 02.41

Οι πινακίδες άφησαν την ενημέρωση για τροχαία, δυσκολίες στην κίνηση κλπ και άρχισαν να διαφημίζουν τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό! (Αυτός δεν παραιτήθηκε για τα άλυτα τεράστια λειτουργικά και οικονομικά προβλήματα, που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τη διαχείριση των απορριμμάτων του λεκανοπεδίου; Και ο ίδιος δεν ήταν που ξόδεψε 8,5 εκ. ευρώ για site και… λογότυπo;  http://aftodioikisi.gr/perifereies/p-attikisskandalo-85-ekat-e-gia-touristiki-provoli)

«Ο Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός και το Περιφερειακό Συμβούλιο σας εύχονται καλή Χρονιά» ανέγραφαν τέσσερις ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου, προχθές, όλες οι ηλεκτρονικές πινακίδες που είναι εγκατεστημένες στην Αθήνα.

Κατανοητή η διάθεση του Περιφερειάρχη να… ευχηθεί στους πολίτες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αλλά μήπως θα αρκούσε ένα απλό «η Περιφέρεια Αττικής σας εύχεται Χρόνια Πολλά»;

Γιατί το μήνυμα που τελικά επελέγη, θύμιζε σε όλους ότι πέρα από δύσκολο, το 2014 είναι και εκλογικό και η περίοδος που μπήκαμε με την έλευση του 2014 άκρως ΠΡΟ – εκλογική!