ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΤΑΘΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ 500-100 ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ» – ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ; ΠΩΣ;

stathis252b1101121

Εδώ και πολύ καιρό το κόμμα μας δέχεται απίστευτους τόννους λάσπης και συκοφαντίας από όλες τις σκοτεινές πλευρές του συστήματος. Σπανίως θα βρεθεί κάποιος αντικειμενικός δημοσιογράφος να γράψει και κάτι καλό για τους Χρυσαυγίτες. Όλοι παρουσιάζουν τους Έλληνες Εθνικιστές σαν «λεπρούς» και «άρρωστους» που πρέπει να απομακρύνει η κοινωνία για να σωθεί! 

Καθημερινά διαβάζουμε οχετούς από ανθέλληνες και μισάνθρωπους, όπως ο Στάθης ή ο Μπογιόπουλος – «είναι ο κομμουνισμός ηλίθιε» – κατά το «είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε» μιας και είναι και συγγραφέας…

Οι πληρωμένοι συκοφάντες έχουν κάνει επάγγελμα την εξίβρυση και τον εξευτελισμό ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων πολιτών, που στηρίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την βλέπουν σαν την τελευταία γραμμή άμυνας και πρώτη γραμμή αντεπίθεσης, ξεπερνώντας κάθε όριο απρέπειας και αγένειας.

Γράφει ο Στάθης με την μουστάκα στο enikos.gr

«Χρυσή Αυγή (πλην των ψηφοφόρων της); ένα μάτσο 500-1.000 αμόρφωτοι, ανελλήνιστοι, τρισβάρβαροι, εθνικιστές, γορίλες της νύχτας, σταυρωτήδες, διαταραγμένοι, ναζί, φασίστες, επίγονοι των δωσίλογων – ένας ετερόκλητος αχταρμάς θρασύδειλων που αρνούνται μονίμως αυτό που είναι και καταδίδουν ο ένας τον άλλον.»……»Οι φασίστες είναι σκουλήκια.» 

Τι επιδιώκουν με αυτού του είδους την γραφή; Δίνουν μήπως το σύνθημα σε κάποιους να ξεπαστρευτούν αυτοί οι 500 – 1000 «αμόρφωτοι, ανελλήνιστοι, τρισβάρβαροι, εθνικιστές, γορίλες της νύχτας, σταυρωτήδες, διαταραγμένοι, ναζί, φασίστες, επίγονοι των δωσίλογων» και να τελειώνουν με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ;