ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΥΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ – ΤΟ ΠΡΟ-ΠΟ… ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

blogger-image-1386441606

Γράφει ο Αντίοχος.

Δύο τρομοκράτες («κοινωνικοί αγωνιστές» στη γλώσσα του ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών «δημοκρατικών δυνάμεων»), έγιναν τσακωτοί τα ξημερώματα της Τρίτης, να βάζουν φωτιά σε Α.Τ.Μ. τραπεζών στο Χαλάνδρι.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο αναρχοκομμουνιστές, ένας 25χρονος κι ένας 28χρονος, στις 02.55 προκάλεσαν την πυρκαγιά στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης, που βρίσκεται στην πρόσοψη σουπερμάρκετ στην οδό Σ. Βενιζέλου στο Χαλάνδρι, με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του και στις 03:00 ώρα την πυρκαγιά σε Α.Τ.Μ. Τράπεζας, που βρίσκεται επίσης στην πρόσοψη σουπερμάρκετ στην οδό Χίου στο Χαλάνδρι, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες φθορές. Στους χώρους των εμπρησμών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τεμάχια βάμβακος και υαλοβάμβακα, με εμφανή ίχνη καύσης.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε έντυπο υλικό αναρχοκομμουνιστικού περιεχομένου.

Μέχρις εδώ καλά και μπράβο στους αστυνομικούς που τους έπιασαν στα πράσα (γεγονός το οποίο ουδόλως θα επηρεάσει τους γνωστούς κύκλους –του ΣΥΡΙΖΑ κ.λπ.- να τους βγάλουν… αθώους και να τους εκφράσουν τη «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» τους…). Από δω και πέρα αρχίζουν τα περίεργα. Οι συλλήψεις έγιναν στις 03:00 της Τρίτης και ανακοινώθηκαν από την αστυνομία σχεδόν 20 ώρες αργότερα! Γιατί άραγε; Τι μαγείρευαν;

Έπειτα, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές (πρωί Τετάρτης), οι συλληφθέντες (οι οποίοι πιθανότατα κινούνται σε χώρους τρομοκρατικούς…) εξακολουθούν να είναι «ένας 25χρονος κι ένας 28χρονος». Τα ονοματάκια τους που είναι κύριοι του ΠΡΟ-ΠΟ; Γιατί δεν τα ανακοινώνεται; Οι φωτογραφίες που είναι; Γιατί δεν τις βγάζετε στη δημοσιότητα; Εσείς οι ίδιοι που βγάζατε σε χρόνο ντε-τε πλήρη στοιχεία, φωτογραφίες, μέχρι και που… κατουράνε –μετά συγχωρήσεως- συλληφθέντες χρυσαυγίτες για κατοχή… νυχοκοπτών; Τι θέλετε να κρύψετε εδώ πέρα;