ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΟΛΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

ceb3-cebaceb1cf81ceb1cf84ceb6ceb1cf86ceadcf81ceb7cf82-ituba1

Το ’φεραν από δω, το ’φεραν από κει, οι πασοκονεοδημοκράτες στο τέλος πάλι στον Καρατζαφέρη κατέληξαν, για να… πλήξει την Χρυσή Αυγή. Έτσι, σε εκτενές (δήθεν) «ρεπορτάζ» του φόλα νεοδημοκρατικού  parapolitika.gr, πληροφορούμεθα τα νέα σχέδια επί χάρτου της πιάτσας Συγγρού, για να χτυπηθεί πολιτικά η Χρυσή Αυγή. Ιδού:

«Νέο κόμμα κάνει ο Καρατζαφέρης!- Ποιο θα είναι το όνομα…!
Να πάρει τα πάνω του προσπαθεί τελευταία ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, μετά τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και την δημοσκοπική πτώση του κόμματος, που δημιουργεί ένα πολιτικό κενό.
Αυτό που φαίνεται είναι πως -σε πρώτη φάση- υπάρχει μία κινητικότητα προς το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη -χωρίς πάντως να κεφαλαιοποιείται- με προσχωρήσεις στελεχών από την Χρυσή Αυγή, αλλά και τους ΑΝΕΛ.
Πληροφορίες του parapolitika.gr λένε, πως ο έμπειρος πολιτικά Καρατζαφέρης, που γνωρίζει τους κανόνες του παιχνιδιού, εξετάζει το τελευταίο διάστημα μία κίνηση που πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες, όχι μόνο στα δεξιά, αλλά σε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα.
Η σκέψη είναι να ιδρυθεί ένα νέο κόμμα από τον ίδιο τον Γιώργο Καρατζαφέρη και ο ΛΑ.Ο.Σ μα παραμείνει ως συνιστώσα του κόμματος, με άλλον επικεφαλής!
Το ρεπορτάζ του parapolitika.gr , λέει πως η φιλοδοξία είναι να δημιουργηθεί μία καινούργια παράταξη, που θα λειτουργεί ως «ομπρέλα» για όλες τις πατριωτικές δυνάμεις, που μπορούν να υπάρχουν ως «συνιστώσες», δίνοντας και την δημοκρατική νομιμοποίηση αλλά και την αυτονομία στις διάφορες ομάδες, που θα δημιουργήσουν τον νέο αυτό συνασπισμό, που στόχο θα έχει να κατέβει όμως ΜΑΖΙ στις εκλογές. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως το επικρατέστερο όνομα αυτή την στιγμή είναι : «Πατριωτική Παράταξη»… Δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα ο Γιώργος Καρατζαφέρης να δώσει ένα κείμενο στην δημοσιότητα που θα καλεί όλες τις πατριωτικές δυνάμεις να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι…»
.

(ΥΓ) 1: Πρόεδρε Γιώργο πάλι πάνε να στην κάνουν. Αντί για τα σαλόνια του ευρωκοινοβουλίου που σου είχαν τάξει οι Σαμαράδες, σε ρίχνουν οι… άσπλαχνοι στ’ αλώνια του μηδέν κόμμα τόσο τοις εκατό…

(ΥΓ) 2: «Πατριωτική Παράταξη», δηλαδή «ΠΑ.ΠΑ.». Α, πα, πα!