ΣΧΟΛΙΑ – ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

mail

Στη μακροσκελη λιστα των πρωην «επαναστατημενων¨αριστερων στα νιατα τους και νυν ¨καλοβολεμενων¨ ψοφοδεξιων της Ν.Δ (Χ.Λαζαριδης,Ρουσσοπουλος,Π.Παναγιωτοπουλος κ.α),πρεπει να προστεθει και ο Μ.Ταμηλος ο οποιος δηλωσε ζωντανα στην εκποπη του Γ.Τραγκα,οτι στα νιατα του ηταν οχι απλα κομμουνιστης,αλλα σκληροπυρηνικος μαο’ι’κος μαρξιστης-λενινιστης!Μεχρι τα 30 του περιπου ειπε.Οταν δηλαδη αρχισε να βγαζει χρημα και τοτε αλλαξε «νοοτροπια».

Βρε ουστ κοπροσκυλα.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

Εθνικιστής Ιατρός

 

Σύμφωνα με το SigmaLive
«Μόλις ο 51χρονος Ελληνοκύπριος διαπίστωσε ότι ο 30χρονος Ισραηλινός είχε κλέψει μαζί με άλλο πρόσωπο το τηλέφωνο του, εισήλθε στο όχημα του, τους κυνήγησε και μόλις τους εντόπισε, έξω από το Α’ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Λαζάρου στη Λεωφόρο Φανερωμένης στη Λάρνακα, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και με το κυνηγετικό του όπλο,  τύπου Δοκό, τον πυροβόλησε στα οπίσθια από κοντινή απόσταση».

Χαίρεται, συγχαρητήρια για το έργο σας.
Είμαι φοιτητής Ψυχολογίας και ήθελα να μάθω εάν, δέχεστε κείμενα από Εθνικιστή αναγνώστη, για δημοσίευση.
Φυσικά εάν σας αρέσουν και τηρούν της προϋποθέσεις.
Ευχαριστώ

Λεωνίδας

Απάντηση ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ: Βεβαίως και δεχόμαστε κείμενα. Μπορείς να στέλνεις ότι θέλεις, όποτε θέλεις και όσα θέλεις…

 

Δείτε το κι αλλιώς. Πως αν αποδεχθούμε την αντίληψιν του Ιωάννου Στουρνάρα και του Αναστασίου (Τάσου) Κουράκη, περί δήλωσης του θρησκεύματος επί της φορολογικής δήλωσης, ο επίμαχος φόρος των εξακοσίων χιλιάδων ευρώ (600.000) δεν θα επεβάλλετο επί του συνόλου των δημοτών, όπως είναι η εφαρμοζομένη και καθιερωμένη έως τώρα πρακτική, αλλά επί των κατά δήλωσίν τους επί της ετησίας φορολογικής δηλώσεώς τους Ορθοδόξων Χριστιανών. Άρα, καλόν είναι να σκεφθούμε, πόσον ωφέλιμη προφανώς είναι αυτή ακριβώς η λογική, καθώς θα σωθούμε από πλείστων αχρήστων φόρων τέτοιου είδους, αφού το σύνολο των πολιτών, θα πληρώνει μόνον τους ελαχίστους θεμελιώδεις (Ένοπλες Δυνάμεις – Σώματα Ασφαλείας, δικαιοσύνη, δίκτυα-υποδομές κ.λπ.) και οι λοιποί δευτερεύοντες (συνδικάτα, θρησκείες, κόμματα, ΜΚΟ, φιλοσοφικές ενώσεις, σωματεία, ΠΑΕ-ΚΑΕ, κρατικά ΜΜΕ τύπου ΕΡΤ/Δ.Τ. κ.λπ.) επαφίενται στην απόλυτη προσωπική κρίση εκάστου των πολιτών.

Γεώργιος-Χαράλαμπος Κατρακίλης

Απάντηση ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ: Όλα τα θεωρούμε συζητήσιμα, εκτός της θρησκείας. Δηλαδή, να απαλλαγεί το κράτος και να πληρώνουν αντ’ αυτού οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί ειδικό φόρο για την Εκκλησία. Και διαφωνούμε, διότι, η Ορθοδοξία είναι θεμελιώδες στοιχείο της υπάρξεώς μας ως Έθνους και οφείλουμε να την προφυλάξουμε! Μάλιστα, στην πρόταση αυτή πιστεύουμε ότι υπάρχει σκοπιμότης. Για να μην δηλώνουν πολλοί Έλληνες Ορθόδοξοι, προκειμένου να μην πληρώσουν…

 

Η πολιτική πίεση που ασκούμε από «έξω» μπορεί να ενισχυθεί και με άλλα μέσα ειρηνικής διαμαρτυρίας, τα οποία θα προκαλέσουν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ αίσθηση. 
Όπως, π.χ. ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΕΣ έξω από τον Κορυδαλλό για τον Αρχηγό και τους 2 βουλευτές, τις ημέρες των εορτών. Προτού τους μετάγουν στα «Μαλανδρίνα»… τον έναν από δω και τον άλλο από εκεί, όπως ονειρεύεται ο Πρετεντέρης και μας διασπάσουν και δεν θα ξέρουμε που να πρωτοπάμε… δεν θα δυνάμεθα κιόλας εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης!

Κυριακή. Κ., Ανατολική Αττική

 

Η τρόϊκα ζητά τα σπίτια μας. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αγοράσει ένα σπίτι μικρό και καλούμαστε να αποπληρώσουμε την αξία του, που ήταν προ κρίσης ενώ η πλειονότητα σε κάθε σπιτικό έχει έναν ή και τους δύο εν δυνάμει άνεργους. Αν εργάζεται ένας σε κάθε οικογένεια, οι ανάγκες είναι αυξημένες και σίγουρα δεν δίνει όσα όφειλε στην τράπεζα. Αν φθάσουν στο σημείο να πλειστηριάσουν ακόμη και μικρά σπίτια, ανέργων και χαμηλοεισοδηματιών, πράγμα που είναι πολύ πιθανόν με αυτούς τους ανάλγητους που κυβερνούν, θα πρέπει πάνω από όλα να κρατήσουμε ψηλά το ηθικό μας, να μην υποκύψουμε σε τυχόν παράλογες απαιτήσεις των τραπεζιτών και να βάλουμε υπεράνω όλων την αξιοπρέπειά μας. 
  Ας πάρουν τα ακίνητα. Την ελληνική ψυχή μας και την ηθική μας ακεραιότητα δεν θα τα διαπραγματευτούμε. Τα εθνικά μας πιστεύω είναι υπεράνω υλικών αγαθών. Όσο σκληρό και αν ακούγεται πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Η νέα τάξη πραγμάτων και οι σιωνιστές-τοκογλύφοι εβραίοι αυτό ξέρουν ιστορικά να πράττουν! Να εκβιάζουν , να πανωτοκίζουν, να επιβουλεύονται τον ελληνισμό και την θρησκεία μας. Δεν θα τους περάσει.

 (ΥΓ): H ΔΕΗ είναι δημόσιο αγαθό και είναι αδιανόητο να υπάρχουν 1.000.000 συνάνθρωποί μας χωρίς ρεύμα. Σίγουρα κάποια στιγμή αν συνεχιστεί η οικονομική κατάρρευση ακόμη και όσοι δίνουμε σε δόσεις τον λογαριασμό της ΔΕΗ, δεν θα έχουμε χρήματα και θα γυρίσουμε 55 χρόνια με 60 πίσω. Πετρογκάζ, λάμπες θυέλλης και τα θρυλικά φανάρια αντί για ψυγεία!
Την ψυχή μας όμως και τα πιστεύω μας δεν θα τα διαπραγματευτούμε. »Δεν διαθέτωμεν δηλώσεις μετανοίας»!
  ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΟΠΩΣ ΚΡΥΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Αγγελική Γιωτοπούλου-Αποστολάκη