ΥΒΡΕΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΚΑΤΑ (ΑΠΟΝΤΩΝ) ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ…

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ-PAPANDREOY-XRYSOXOIDIS

Δριμύτατη επίθεση με ύβρεις στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που μόλις είχαν… αποχωρήσει από την αίθουσα της βουλής, πραγματοποίησε ο –ελέω Αντωνάκη Σαμαρά- υπουργός Μεταφορών Χρυσοχοΐδης (ναι, ο υπουργός της… επανεκκίνησης των λεγόμενων «μεγάλων έργων» – δώρων στους μεγαλοεργολάβους). Βεβαίως, εν τη απουσία μας, επιτρέπουμε στους… τοξότες του «συνταγματικού» τόξου όχι μόνο να μας υβρίσουν, αλλά να μας… δείρουν κιόλας!

Λίγο νωρίτερα, ο συναγωνιστής βουλευτής Ματθαιόπουλος, κατηγόρησε τον υπουργό του… τζαμιού, ότι το κατασκευάζει χωρίς την έγκριση του ελληνικού λαού.

Ιδού το υβρεολόγιο του υπουργού των μεγαλοεργολάβων:

 «Είστε αμετανόητοι και άθλιοι. Και καλό είναι να αποχωρήσετε το γρηγορότερο από αυτή την αίθουσα. Η θέση σας είναι αλλού. Είστε άμυαλοι, άθλιοι, γελοίοι και επικίνδυνοι. Είστε δειλοί και μαχαιροβγάλτες. Και δεν συζητώ με μαχαιροβγάλτες και δειλούς».

Κλέφτες πάντως δε μας αποκάλεσε…

(ΥΓ): Τα συστημικά ΜΜΕ, που οργίζονται αν βουλευτής της Χρυσής Αυγής κάνει κάποιον δεικτικό πολιτικό χαρακτηρισμό για οποιονδήποτε… τοξότη, σκούζοντας για «προκλήσεις της Χρυσής Αυγής», «ευτελισμό του κοινοβουλίου», «χαμηλό επίπεδο», κ.τ.λ., έκαναν γαργάρα τις (εκ του ασφαλούς…) προκλήσεις του καραπασόκου, κάνοντας λόγο για… «αντιπαράθεση Χρυσοχοΐδη με την Χρυσή Αυγή»…