ΤΟ ΚΚΕ, Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ ΚΑΙ Η… ΤΥΦΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

ATHENS 17112010 051a

Τις προηγούμενες ημέρες, η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» του αθλίου προτεκτοράτου Ελλαδιστάν-Σαμαριστάν, απέρριψε τις αιτήσεις αποφυλακίσεως του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και του βουλευτού Χ. Παππά, διότι διαπίστωσε πως δεν έχουν αλλάξει… ιδεολογία και επιθυμούν να ανατρέψουν το πολίτευμα και να εγκαθιδρύσουν… δικτατορία.

Την Κυριακή το βράδυ, στο ΣΕΦ, η κομματική οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ διοργάνωσε εκδήλωση για τα 95 χρόνια του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας, με ομιλητή τον αρχικουκουέ Κουτσούμπα. Ιδού τι είπε στο δημόσιο λόγο του:  

«Το ΚΚΕ δεν εγκατέλειψε ποτέ το στρατηγικό του στόχο, το σοσιαλισμό, δεν αποκήρυξε ποτέ την ταξική πάλη, τη σοσιαλιστική επανάσταση, την ανάγκη ανατροπής της δικτατορίας μιας μειοψηφίας, δηλαδή της αστικής τάξης, των εκμεταλλευτών και την αντικατάστασή της με τη δικτατορία της πλειοψηφίας, που είναι το προλεταριάτο, η εργατική τάξη, οι εκμεταλλευόμενοι. Ο 21ος αιώνας θα είναι αιώνας νέων επαναστάσεων, νέων εξεγέρσεων, της ανίκητης πορείας του σοσιαλισμού- κομμουνισμού. Οι μέρες που λαχταράμε όλοι θα’ ρθούν.

Σήμερα είναι Τρίτη, έχουν περάσει κοντά 48 ώρες από την ομιλία-κάλεσμα για ανατροπή του πολιτεύματος και εγκαθίδρυση δικτατορίας, αλλά η… τυφλή και… κουφή «δικαιοσύνη» δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα. Γιατί άραγε;

(ΥΓ): Ομοίως και τα υπόλοιπα… ευαίσθητα κόμματα του… συνταγματικού-δημοκρατικού τόξου, που συμπεριλαμβάνουν σ’ αυτό και το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που δηλώνει επισήμως ότι σκοπός του είναι η κατάλυση της «δημοκρατίας» και το κουρέλιασμα του Συντάγματος!