ΠΟΙΑ ΞΕΝΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΟΠΛΙΖΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ;

1neb63a

Στη δημοσιότητα ήρθε μια άγνωστη δικογραφία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η οποία αποκαλύπτει πως η φινλανδική εταιρεία Laatuase Oy, με έδρα την πόλη Πόρβο κοντά στο Ελσίνκι, τροφοδοτούσε με όπλα την ληστο-τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς». Στη δικογραφία αναφέρεται, ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν εξόπλιζε μόνο τους «Πυρήνες», αλλά και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με το «Βήμα», στη δικογραφία περιέχονται και τα ονόματα 6 Ελλήνων που ήταν οι μεσάζοντες στην εισαγωγή των όπλων από την Φινλανδία.

Η σχέση των αναρχοκομμουνιστών με την εν λόγω εταιρεία,  την 1η Νοεμβρίου 2010, όταν δύο ληστο-τρομοκράτες συνελήφθησαν ενώ προσπάθησαν να αποστείλουν με κούριερ δέματα βόμβες. Οι συλληφθέντες, είχαν πιστόλια Glock, τα οποία όπως διαπιστώθηκε πουλήθηκαν αρχικά από την κατασκευάστρια αυστριακή εταιρεία στη φινλανδική εταιρεία εμπορίας όπλων Asetalo Oy, στην πόλη Μπιράτ της Φινλανδίας και εν συνεχεία μεταπωλήθηκαν στην εταιρεία Laatuase Oy.

Κι εδώ το ερώτημα που τίθεται αβίαστα είναι το εξής: εφόσον η συγκεκριμένη εταιρεία αποδείχτηκε ότι προμήθευε όπλα τους τρομοκράτες και δεν ενοχλήθηκε, σημαίνει ότι κάποια ξένη μυστική υπηρεσία κρύβεται πίσω της. Ποια είναι αυτή άραγε;

(ΥΓ): Ούτε μία αναφορά στις ΗΠΑ και τον ρόλο τους στον σύγχρονο κόσμο και στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, δεν υπήρχε στην προχθεσινή προκήρυξη των ληστο-τρομοκρατών. Τυχαίο; Δε νομίζω!