ΠΕΡΙ «ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ»… Ο ΚΝΙΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 17Ν

telios-thumb-large

Γράφει ο Αντίοχος.

Κάθε φορά που χτυπούν οι τρομοκράτες, η κάθε λογής αριστερά (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, παλιότερα και το ΠΑΣΟΚ) μιλάει για «προβοκάτορες» και επιχειρεί να αποποιηθεί του αίματος. Πως γίνεται, όμως, και όλοι οι μέχρι τώρα συλληφθέντες τρομοκράτες ανήκουν στα κόμματα της αριστεράς, δε μας εξηγεί.

Χθες, η δημοσιογράφος Χριστίνα Ταχιάου έγραψε σε καθεστωτική ιστοσελίδα άρθρο υπό τον τίτλο «Ο συμμαθητής μου ο τρομοκράτης της 17Ν», αναφερόμενη στον παλιό συμμαθητή της, καταδικασθέντα για συμμετοχή στην 17 Ν. και ήδη αποφυλακισθέντα Κων/νο Τέλιο, με αφορμή την πολύ πρόσφατη απόρριψη αιτήματός του να επιστρέψει στην εκπαίδευση – ήταν καθηγητής. Στο άρθρο αποκαλύπτει κάτι που μας έκρυψαν τα ΜΜΕ την εποχή της εξάρθρωσης (του τελευταίου τροχού της αμάξης…) της 17 Ν.: ότι και ο «προβοκάτορας» (σύμφωνα με τους αριστερούς) Τέλιος ήταν κνίτης! Να η αποκάλυψη:
«Αν με ρωτούσες, μέχρι το 2002, «ποιος από τους γνωστούς σου θα μπορούσε -θεωρητικά- να είναι μέλος της 17 Νοέμβρη;», θα σου έλεγα «Ο Κώστας Τέλιος».
Συμμαθητές από την πρώτη ως την τρίτη Λυκείου, συνεχόμενοι «στον κατάλογο» (Ταχιάου – Τέλιος, ήξερες ότι όταν φώναζε ο καθηγητής το ένα όνομα δε θα φώναζε και το άλλο), κάποια στιγμή στο ίδιο θρανίο, με έντονες συγκρούσεις -στην πρώτη Λυκείου ο Κώστας στην ΚΝΕ…».

Κνίτης, λοιπόν, ο Τέλιος, κνίτης και ο Κονδύλης, στο ΚΚΕ (μ-λ) οι αδερφοί Ξηροί, στο ΠΑΣΟΚ ο Κουφοντίνας, όλοι τέλος πάντων οι συλληφθέντες τρομοκράτες σε κάποιο «νόμιμο – πάντα του συνταγματικού τόξου, για να ξέρουμε τι λέμε και τι εννοούμε με τον όρο «συνταγματικό»» κόμμα της αριστεράς ανήκαν. Το ίδιο ισχύει βεβαίως και με την «νέα γενιά» τρομοκρατών, που κατά τα άλλα είναι κι αυτοί «προβοκάτορες» και άλλες ιστορίες για αγρίους…