ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ! ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΤΟ ΧΕΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ

thema-xronoy-na-fygei-h-dhmar-apo-thn-sygkhbernhsh2
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μπορεί να αρνήθηκε ότι υπάρχει ενδεχόμενο συμμετοχής του κόμματος σε κυβέρνηση με τη ΝΔ, ακόμα και αν υπάρξει νέα προγραμματική συμφωνία, όπως είπε χαρακτηριστικά, όμως ηγετικά στελέχη του κόμματος αρχίζουν να ξετυλίγουν την πρόταση για νέα κυβέρνηση από την υπάρχουσα Βουλή, θέτοντας ακόμα και θέμα αλλαγής πρωθυπουργού, εάν βέβαια απειληθεί σοβαρά η κυβερνητική συνοχή στις επόμενες ψηφοφορίες καταγράφοντας και άλλες απώλειες βουλευτών από το ΠΑΣΟΚ. Ονειρεύονται και μονολογούν. Σε ένα τέτοιο μονολογητό τσάκωσε ο Κουβέλης τον Οικονόμου και κόντεψε να γίνει της Κορέας… (Βόρειας!)
Ο  Φ. Κουβέλης αντέδρασε έντονα στην πληροφορία ότι ο Β. Οικονόμου σε δηλώσεις του έκανε λόγο περί «κινδύνου διάσπασης» του κόμματος με αφορμή τα σενάρια για εκ νέου συμμετοχή στην κυβέρνηση και χρειάστηκε να ακούσουν το ηχητικό της συνέντευξης στην Αγίου Κωνσταντίνου για να πειστούν ότι δεν μίλησε για «διάσπαση».
Βέβαια,  είτε μιλήσει, είτε δεν μιλήσει ο Οικονόμου για διάσπαση, αυτή είναι προ των πυλών! Αλλά μην τα λέτε αυτά στον μπαρμπα Φώτη… Συγχίζεται…