ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ – ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

newego_LARGE_t_1101_54152798

Τα τελευτά χρόνια, τα χρόνια της δυστυχίας, της καταστροφής της φτώχειας, της πείνας και της λεηλασίας, οι τράπεζες – μόνο δια αυτού του δρόμου – έχουν ενθυλακώσει το ποσό των 145 δις ευρώ, χρήματα του σκληρά φορολογούμενου λαού.

Ληστεύουν τον κόσμο, πολίτες αυτοκτονούν, οι άνεργοι ξεπέρασαν το 1,5 εκατομμύριο, κλείνουν επιχειρήσεις, η φτώχεια οδηγεί στα συσσίτια και στα σκουπίδια, και την ίδια ώρα:

Έχουν ξεπερασθεί και τα τελευταία όρια αντοχής του ελληνικού λαού. Μια βόλτα σε σπίτια, σε λαϊκά καφενεία και στις γειτονιές ή ακόμη και στα άλλοτε προνομιούχα βόρεια προάστια αλλά και στην επαρχία, αυτό που θα σας πουν είναι ότι «τελειώσανε και τα έτοιμα που είχαν στην άκρη για την κακή, τη δύσκολη ώρα». Όσοι είχαν…

Δεν έχεις πια τίποτε να πάρεις εκ του μη έχοντος. Δεν υπάρχει σπίτι που να μην έχει περιορίσει τα πάντα, στα πολύ πολύ αναγκαία. Έχει στερέψει το πηγάδι του φτωχού, του μέσου Έλληνα, του μεροκαματιάρη, που κι αυτός με το κιάλι προσπαθεί να βρει μεροκάματο. Για τους συνταξιούχους, ο πόνος πολύς και κατάθλιψη που στα γεράματα δεν τα βγάζουν πέρα και η αρπαγή τους από τον φοροεισπράκτορα θα προσθέσει δάκρυα και απελπισία.Λεφτά ΟΜΩΣ υπάρχουν και μάλιστα ζεστά…Τα παρακάτω αποκαλυπτικά ρεπορτάζ δείχνουν τους δρόμους του χρήματος.

  •  Με καπέλο 1.000.000 ευρώ την ημέρα πληρώνουμε το φυσικό αέριο!… (360.000.000 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ)
  • ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ: Σταμάτησαν τους ελέγχους μόλις έπεσαν πάνω σε δικούς τους….. 50.000.000+ ευρώ έχει χάσει το δημόσιο!….
  • Τζάμπα ρεύμα στην Αλουμίνιον (Πρώην Πεσινέ). Τρείς φορές φθηνότερο πληρώνει το ρεύμα η Αλουμίνιον από ότι τα νοικοκυριά!….. 109.000.000 ευρώ χάνει κάθε χρόνο το δημόσιο!

ΣΥΝΟΛΟ: 500.000.000+ ΕΥΡΩ….

Βέβαια θα μας πείτε, για να υπάρξει χρηστή και δίκαιη διαχείριση προς όφελος του λαού, ΠΡΕΠΕΙ να υπάρξει εθνική διοίκηση στο κράτος…

Και εμείς θα συμφωνήσουμε…