ΠΑΡΔΑΛΗ, ΤΡΕΛΛΗ ΚΙ ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ… ΡΟΖ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ «ΗΡΩΙΚΟΥ» ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

taxalia

Ιδιαιτέρως… δραστήρια είναι η πανελληνίως γνωστή… παρδαλή συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης HOMOphonia-Thessaloniki Pride, η οποία ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει ενεργά στη σημερινή πορεία για το μύθο του Πολυτεχνείου, αποκαλύπτοντας τη… ροζ πλευρά του «ηρωικού Νοέμβρη»:

«Η φοιτητική και εργατική κατάληψη του Πολυτεχνείου το 1973 ήταν η αρχή του τέλους της χούντας των συνταγματαρχών. Επιπλέον το Πολυτεχνείο του ’73 αποτέλεσε την πρώτη πράξη μαζικής ριζοσπαστικοποίησης της ελληνικής κοινωνίας, που κορυφώθηκε τα χρόνια της μεταπολίτευσης. Εκείνη την εποχή γεννήθηκε και το ΛΟΑΤ κίνημα στην Ελλάδα, με το ΑΚΟΕ και το περιοδικό ΑΜΦΙ!
Σαράντα χρόνια μετά την εισβολή των τανκς στο Πολυτεχνείο, η HOMOphonia – Thessaloniki Pride πιάνει το νήμα εκείνων των αγώνων, οργανώνοντας τους αγώνες του σήμερα, τους αγώνες για ίσα δικαιώματα για όλους, για την απελευθέρωση των ΛΟΑΤ και όλων των καταπιεσμένων κοινωνικών ομάδων. Συμμετέχουμε λοιπόν και φέτος στην πορεία του Πολυτεχνείου, την Κυριακή 17 Νοέμβρη, στις 5μιση το απόγευμα στο Πολυτεχνείου του ΑΠΘ»
.

Σύσταση του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ Προς τους συμμετέχοντες στην πορεία: Αποφύγετε τα… ψηλοτάκουνα, τα στενά ρούχα, τα σφυρίγματα και τα τσιρίγματα. Να είστε «ελαφριές»… Κατά τα άλλα, άντε και καλά στέφανα, τώρα που θα ’ρθει (ΑΝ ΕΡΘΕΙ) ο Alexis στην εξουσία!