ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ

16504923_PHASMA_100913_KAMMENOS10.limghandler

Βεβαίως, το κόμμα του προέδρου Πάνου ανήκει πλέον στη… μαχόμενη αριστερά και αποτελεί τον μελλοντικό συνέταιρο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία (αν και όταν…). Ωστόσο, επειδή στο μόρφωμα αυτό έχουν βρει στέγη και… τροφή κάποιοι πονηροί πολιτευτές, προερχόμενοι από τον χώρο της ΝΔ, οι οποίοι πριν από τις εκλογές –μαθημένοι όπως είναι από την ΝΔ- παριστάνουν τους… πατριώτες, χρήσιμο είναι να σας μεταφέρουμε την ανακοίνωση αυτού του συνονθυλεύματος για το «ηρωικό» Πολυτεχνείο, για να πέφτουν οι μάσκες. Ιδού:

«Τα μηνύματα που εκπέμπουν τα γεγονότα του Πολυτεχνείου στις 17 Νοεμβρίου 1973 είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Ενάντια στις λογικές της καπηλείας ή της ισοπέδωσης των αγώνων του λαού, η Νεολαία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τιμά την παλλαϊκή εκείνη εξέγερση. Μέσα στο Πολυτεχνείο συγκεντρώθηκαν πολίτες από κάθε κοινωνική τάξη, με διαφορετικές ιδεολογικές αναφορές, αλλά με την ίδια δίψα για αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος και στόχο την επιστροφή στη νομιμότητα. 

Απέναντι σε πολιτικές που απεργάζονται τη συντριβή του κοινωνικού ιστού, το διχασμό στην ελληνική κοινωνία και τελικά το κέρδος του ξένου παράγοντα και των εγχώριων υπαλλήλων του εις βάρος του ελληνικού λαού, η απάντησή μας είναι μία, σταθερή και αταλάντευτη: ενότητα, αντίσταση, αντίδραση. Για να εισέλθει ξανά η Ελλάδα στον ίσιο δρόμο της νομιμότητας, της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης και της κοινωνικής ηρεμίας. Η Δημοκρατία είναι ενέργεια, αυτό πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας».

(ΥΓ): Στο μυαλό σας; Ποιο μυαλό σας;