ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟΥ UNFOLLOW ΤΑ’ ΒΑΨΑΝ… ΜΑΥΡΑ : Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΑΦΕΤΑΙ ΜΑΥΡΟΣ – ΤΙ 1933, ΤΙ 2013!

unfollow

Με την αναγέννηση των εθνικιστικών κινημάτων της Ευρώπης ασχολείται στο τελευταίο τεύχος του το πολιτικό περιοδικό «Unfollow» (ΣΥΡΙΖΑ), σε άρθρο του υπό τον τίτλο «Ο χάρτης της Ευρώπης βάφεται μαύρος». Ιδού κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

«Τι δουλειά έχει η άκρα δεξιά στον σκανδιναβικό «παράδεισο της σοσιαλδημοκρατίας»; Τι σχέση έχει η φιλελεύθερη ΕΕ με τον ολοκληρωτισμό που οραματίζονται οι απόγονοι του Χίτλερ; Μια σειρά ερωτημάτων ήρθε πρόσφατα να παρουσιάσει την άνοδο του φασισμού σαν ένα ακραίο φυσικό φαινόμενο και να συσκοτίσει αυτό που όλοι θεωρούσαν δεδομένο: ότι ο φασισμός είναι γέννημα της οικονομικής κρίσης… Ακροδεξιά τάγματα θανάτου δολοφονούν κομμουνιστές και αναρχικούς στις μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης. Κόμματα του «συνταγματικού τόξου» συγκυβερνούν με φασιστικά μορφώματα τα ποσοστά των οποίων κυμαίνονται από 6% έως 20%… Το ημερολόγιο γράφει 1933 ή 2013; Δυστυχώς η απάντηση είναι… και τα δύο».

Σύντροφοι, μην τα… βάφετε μαύρα! Θα ’ρθει άσπρη μέρα και για σας. Στον… άλλο κόσμο (που είναι εφικτός) και στον… σοσιαλιστικό παράδεισο!

(ΥΓ) 1: Πως εξηγούν άραγε οι κουλτουριαραίοι του ΣΥΡΙΖΑ, ότι υπό συνθήκες ανεργίας και οικονομικής κρίσης, ο κοσμάκης καταλήγει πάντα στα εθνικιστικά κόμματα, κι όχι στα αριστερά και… φιλεργατικά;

(ΥΓ) 2: «Ακροδεξιά τάγματα θανάτου δολοφονούν…». Ενώ είναι νωπό το αίμα των εθνικιστών ηρώων και μαρτύρων, Γιώργου και Μανώλη, δε ντρέπονται οι μαυρόψυχοι συριζαίοι να γράφουν τέτοια αισχρά ψεύδη;