ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ… ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΓΡΙΟ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΣΙΙΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ

SONY DSC

Σκηνές… Ισλαμαμπάντ έζησαν χθες το μεσημέρι οι κάτοικοι του Πειραιά! Με πλήρη μυστικότητα (για… ευνόητους λόγους), συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης εκατοντάδες αλαλάζοντες Σιίτες μουσουλμάνοι, για να θρηνήσουν τον θάνατο του ιμάμη Χουσεΐν, όπως συνηθίζουν κάθε χρόνο τέτοια μέρα. Δηλαδή, με ανελέητο δημόσιο αυτομαστίγωμα!

SONY DSC

Φυσικά, από την όλη τελετή, που έγινε μέσα στους δρόμους του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας (αλήθεια, είχαν πάρει… άδεια από τον Δήμο Πειραιώς, τι ρωτάμε τώρα…), απουσίαζε η Αστυνομία, για να μην… προκαλέσει με την παρουσία της τους… αυτομαστιγωτές – τρελούς του Αλλάχ!

Και εις άλλα με υγεία!

SONY DSC

(ΥΓ) 1: Λίγες ημέρες μετά την ανάλογη περσινή τελετή, εμφανίστηκε στα ΜΜΕ «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης», ο οποίος επέδειξε στις κάμερες ύποπτες ουλές στην πλάτη του, ισχυριζόμενος ότι υπέστη… ρατσιστική επίθεση από άτομα που «φορούσαν μαύρες μπλούζες», ενώ ήταν εμφανές ότι επρόκειτο για αυτομαστιγωθέντα του… πολυπολιτισμικού Πειραιώς. Λέτε να έχουμε και φέτος παρόμοια φαινόμενα στημένων καταγγελιών;