ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ…

crowd-of-people

Υπό Ανωνύμου Έλληνος.

Κατηγορούν την Χρυσή Αυγή ότι είναι Βίαιη… Ποιοί; Οι εχθροί του Ελληνικού λαού και οι δυνάστες του!

Τι είναι όμως βία;

Βία είναι το οικονομικο-πολιτικό κατεστημένο που εξουσιάζει την πατρίδα μας.  
Βία είναι τα νέα παιδιά της Ελλάδας να ψάχνουν στα σκουπίδια να βρουν κάτι να φάνε.
Βία είναι οι γέροντες του λαού μας να τουρτουρίζουν απ’ το κρύο μέσα στα μικρά δωματιάκια τους γιατί η κατοχική κυβέρνηση προδοτών τους σακάτεψε οικονομικά.

Βία είναι  όταν ο λαός αντιδρά διακηρύσσοντας την βούληση να μην ισοπεδωθεί κάθε έννοια αξιοπρεπούς βίου υπέρ των πλουτοκρατών και του μεγάλου κεφαλαίου, να στέλνει το ανθελληνικό κατεστημένο ορδές μισθοφόρων να τον τρομοκρατήσουν, όπως τις Σκουριές, την Κερατέα, τις διαδηλώσεις των συνταξιούχων, των εργατών…
Βία είναι να εκβιάζονται οι εργαζόμενοι, να απειλούνται, να μην τους ασφαλίζουν, να τους απολύουν όποτε θέλουν οι  ματσωμένοι μεγαλοεργολάβοι/μεγαλοεργοδότες.

Βία είναι το ρατσιστικό ενάντια στους Έλληνες ανθελληνικό κρατικό μόρφωμα που μας κυβερνά να φορολογεί μόνο Έλληνες, να μην εφαρμόζει τον νόμο όταν αφορά τους ξένους, να κυνηγά ανελέητα μόνο όποιον γεννήθηκε και είναι περήφανος που είναι Έλληνας, ενώ για τους ξένους να θεσπίζει στρατιές από προνόμια πάντα εις βάρος του φτωχού Ελληνικού λαού.
Βία είναι οι κατ’ εξακολούθηση αναρίθμητες δολοφονίες, βιασμοί, ξυλοδαρμοί, απαγωγές, ληστείες και το εφιαλτικό κλίμα τρόμου που έχουν εξαπολύσει οι ορδές των Λαθρομεταναστών ενάντια στον ανυπεράσπιστο λαό μας με την κάλυψη των κρατικών δομών, των ΜΜΕ του μεγάλου κεφαλαίου και των αστικών κομμάτων της προδοσίας. 

Βία είναι η Τρόικα, το ΔΝΤ, τα τσιράκια του διεθνούς Σιωνιστικού κεφαλαίου και των Βρυξελλών με την προσχεδιασμένη, οργανωμένη και αδίστακτη επιχείρηση εξολόθρευσης του έθνους μας και καταλήστευσης της πατρίδας μας που διεξάγεται εδώ και χρόνια.

Βία είναι η εξύβριση , ο εξευτελισμός, των ιερών Συμβόλων της πίστης μας και της Φυλής μας, με κάθε μέσο από την μαρξιστική χούντα και το παρακράτος των αναρχιδίων του Σόρος και η προπαγάνδα κάθε ανωμαλίας, διαστροφής, ψυχασθενούς συμπεριφοράς από τα ΜΜΕ των καπιταλιστών για την πνευματική και ψυχική αποκτήνωση των Ελλήνων.  
Βία είναι η τρομοκρατία σε οποιονδήποτε θέλει να είναι Έλληνας, το κυνήγι  οτιδήποτε του Ελληνικού, το κάψιμο της ιερής σημαίας μας, η εξύβριση των ηρώων και των αγίων μας.

Βία είναι, οι με κρατικές πλάτες-αναρχικές συμμορίες τσογλανιών βορείων προαστίων να σπάνε την περιουσία του απλού κοσμάκη, να καίνε τις πόλεις μας, να ασχημονούν, να βανδαλίζουν και να κλέβουν με την πλήρη κάλυψη των υπηρεσιών ασφάλειας του ανθελληνικού κράτους και στο τέλος το λογαριασμό να τον πληρώνει ο απλός φτωχός λαός.

Βία είναι να είναι αφήνονται εγκαταλειμμένα τα αδέλφια μας στην βόρεια Ήπειρο και στην Κύπρο να αντιμετωπίζουν την Τυραννία και τους διωγμούς απ’ τα απάνθρωπα υπολείμματα των Οθωμανών-Τούρκους/Αλβανούς.

Βία είναι η καταλήστευση του δημοσίου-λαϊκού χρήματος από τα κομματικά κοπρόσκυλα που λυμαίνονται τα δημόσια αξιώματα και του κομματικούς ληστρικούς μηχανισμούς εδώ και 40 ολόκληρα χρόνια. Βία είναι το ξεπούλημα της Μακεδονίας, του Αιγαίου, τη Θράκης και της Ηπείρου μας στους δηλωμένους και αμετανόητους εχθρούς της Ελλάδας μας.  

Βία είναι ο  οικογενειάρχης να διώκεται, να απολύεται, να μην του δίνουν τα δεδουλευμένα του και να φτάνει σε κατάσταση απελπισίας για το πώς θα ζήσει την οικογένειά του.

Βία είναι οι τραμπουκισμοί, απειλές, ψευτομαγκιές, γελοίες επιδείξεις ισχύος των κάθε λογής Βενιζέλων ,Δενδιάδων, Πάγκαλων, Γεωργιάδηδων πίσω από τις στρατιές σωματοφυλάκων ενάντια στο απλό φτωχό Έλληνα.

Βία είναι το σακάτεμα οποιουδήποτε στοιχείου κράτους δικαίου, πρόνοιας και αλληλεγγύης που είχε απομείνει να βοηθά τον αδίκως  δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό. Βία είναι οι μισθοί πείνας, η ανεργία ,η ανασφάλιστη εργασία, τα φακελάκια , η έλλειψη δικαιοσύνης που υπομένουν οι λαϊκοί άνθρωποί μας. Βία είναι το  θράσος όλων αυτών που εγκληματούνε βάρος μας να σηκώνουν φωνή και να κατηγορούν τον λαό μας, ζητώντας και τα ρέστα για τα εγκλήματα που διαπράττουν.
Βία είναι η επίθεση από κάθε μεριά, με κάθε μέσο και χωρίς καμία αναστολή ενάντια στον Ελληνικό λαό από Ξένα και Ελληνόφωνα καθάρματα. Αυτό είναι Βία… Τα υπόλοιπα είναι η νόμιμη άμυνα ενός λαού ενάντια στους Τύραννους!