ΚΑΜΙΝΗ, ΚΑΜΙΝΗ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ!

85586C6617CE70ED85861360F6CC369D

Δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα ο αμερικανοκομμουνιστής λαθροδήμαρχος Καμίνης από φανερές και μυστικές δημοσκοπήσεις (που τον φέρνουν στο 4-5%) και από την ολοφάνερη αποστροφή του κόσμου προς το πρόσωπό του, και εντός των προσεχών ημερών αναγγέλλει την εκ νέου υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων, σε μια προσπάθεια να φέρει τη ΝΔ προ τετελεσμένων και να κερδίσει την υποστήριξή της. Μας πληροφορεί σχετικά η διαδικτυακή ναυαρχίδα του ΔΟΛ και του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος (η οποία προφανώς έχει αναλάβει την προώθηση της υποψηφιότητάς του):

«Σας πληροφορώ ότι πρώτος απ’ όλους ο κΓ. Καμίνης ανακοινώνει επισήμως σε λίγες ημέρες την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Αθήνας: «Το πότε και το πού θα το επιλέξει ο ίδιος» μου έλεγαν οι συνεργάτες του. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του θα συνοδευτεί από τα έργα που έκανε (τις περισσότερες φορές αθορύβως) σε όλη τη διάρκεια της θητείας του, με επίκεντρο την κοινωνική πολιτική που ακολούθησε προς τους δοκιμαζόμενους πολίτες. Την υποψηφιότητά του ήδη στηρίζουν το ΠαΣοΚ, η ΔΗΜΑΡ, ανεξάρτητοι βουλευτές και πολλοί άλλοι».

Μπράβο στον Καμίνη! Του ευχόμαστε δε με… χίλια, να εξασφαλίσει την υποστήριξη και της ΝΔ, κι ακόμα καλύτερα όλου του… συνταγματικού τόξου. Για να εκλεγεί δήμαρχος ο Η. Κασιδιάρης από τον πρώτο γύρο των εκλογών!