ΣΠΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

treis2

Μπορεί ο φον Αντωνάκης και τα φερέφωνά του να προσπαθούν να μας πείσουν ότι «η Ελλάδα διαπραγματεύεται», «το Μνημόνιο τελειώνει», «δε θα δεχτούμε καινούργια μέτρα», «πετύχαμε πρωτογενές πλεόνασμα» κ.τ.λ., αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Οι διεθνείς τοκογλύφοι τους έχουν δεμένους χειροπόδαρα και τους έχουν σήκω-κάτσε. Τώρα μάλιστα –που τους βλέπουν να παριστάνουν τους… νταήδες- άρχισαν και να τους κοροϊδεύουν ψιλό γαζί, δια των εκπροσώπων τους.

Έτσι, Ευρωπαίος αξιωματούχος που μίλησε ανωνύμως, είπε ότι η Ελλάδα σημειώνει αργή πρόοδο και ότι υπάρχει «χάσμα χιλιομέτρων και δισεκατομμυρίων» ανάμεσα στην τρόικα και την κατοχική κυβέρνηση, για το θέμα του δημοσιονομικού κενού του 2014. Προσέθεσε δε, με έντονα απαξιωτικό τρόπο για τους φασουλήδες των Αθηνών: «Πρώτα θα πάω για σκι και μετά θα τα βρούμε με τους Έλληνες», σα να λέει, θεωρώ πιο σοβαρό να πάω να κάνω σκι παρά να διατάζω εσάς τους αστείους καρπαζοεισπράκτορες πολιτικάντηδες!

Εδώ πρόκειται βεβαίως για μια ακόμα επιβεβαίωση της γνωστής λαϊκής παροιμίας: «την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς»!

(ΥΓ): Και μην ξεχνάμε και την προειδοποίηση που απηύθυνε στους προσκυνημένους εκπρόσωπος της τρόικα: «μη λέτε πως δε θα πάρετε νέα μέτρα, γιατί θα πάρετε»!