ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

benizelos

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Ειλικρινά το θράσος του κυρίου Βενιζέλου μόνο «μεγαλοπρεπές» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, όπως άλλωστε είναι και ο σωματότυπος του.

Ο «εξαίρετος» συνταγματολόγος ο οποίος παραμένει ακόμη εντός της αιθούσης του κοινοβουλίου, ελέω Σαμαρά, από το βήμα του συνεδρίου Capital+Vision, μεταξύ των άλλων επεσήμανε, ότι ο Ελληνικός Λαός έχει την ευθύνη που ψήφησε την Χρυσή Αυγή και την έφερε στην Βουλή.

Μα αγαπητέ μου κύριε Βενιζέλο, εδώ δεν μας αναφέρετε κάτι νέο, ή εντυπωσιακό. Αλλά κάτι αυτονόητο, που στηρίζεται στην απλή λογική.

Και για εσάς και το ΠΑΣΟΚ σας, ο Λαός ευθύνεται που αρχής εξ αρχής σας έδωσε την εξουσία, όπως επίσης ο Λαός ευθύνεται, που ενώ τα οικονομικά σκάνδαλα, οι καταχρήσεις, η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, οι διαπλοκές με μεγαλοεργολάβους και μεγαλοκαναλάρχες, οι τρελές μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα, ο χρηματισμός άνευ ορίων, οι διορισμοί και οι τοποθετήσεις υμετέρων και ερωμένων,  ο ατελείωτος κατάλογος με σκάνδαλα και εγκληματικές πράξεις, που έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια των διαφόρων περιόδων διακυβέρνησης της Πατρίδας μας, από τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον Κώστα Σημίτη και προσφάτως από τον Γιωργάκη Τζέφρυ Παπανδρέου,  ως πυροτεχνήματα έσκαζαν το ένα κατόπιν του άλλου, συνέχιζε να σας τιμά με την εμπιστοσύνη του και την ψήφο του. Και εσείς τον ανταμείψατε με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο, οδηγώντας τον υπό τον πέλεκυ της πρώτης μνημονιακής σύμβασης, στην απόλυτη οικονομική εξαθλίωση και στην στέρηση των βασικών ακόμη κοινωνικών του δικαιωμάτων.

Το ότι η συμμορία, των οικονομικών εγκληματιών, απατεώνων και καταχραστών που επιμένετε να ονομάζετε Πανελλήνιο Σοσιαλι (ή λη)στικό Κίνημα, διαλύθηκε και αποδυναμώθηκε επειδή πολλά από τα στελέχη σας προβλέποντας το επερχόμενο τέλος προτίμησαν ως αρουραίοι που εγκαταλείπουν βυθιζόμενο πλοίο, να μεταπηδήσουν προς τα αριστερά προς τον πολιτικό χώρο με τις δεκατρείς συνιστώσες που υπηρετεί την λαϊκή ρήση «κουτσοί, στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα», το ότι ο Ελληνικός Λαός, έστω και κατόπιν εορτής, σας τιμώρησε για την άθλια διακυβέρνηση που υπέστη από εσάς, κατακρημνίζοντας τα εκλογικά σας ποσοστά στο ναδίρ, εσείς αναίσχυντοι, άνευ ευθιξίας και πολιτικού ήθους, όπως πάντα άλλωστε, με περίσσιο θράσος και αναίδεια, συνεχίζετε να παραμένετε (όσοι απομείνατε) γαντζωμένοι από τα βουλευτικά σας έδρανα, μέσω της δικομματικής κυβέρνησης που συγκροτήσατε, μαζί με αυτούς που πριν ενάμιση περίπου χρόνο αλληλοχλευαζόσαστε και καθύβριζε ο ένας τον άλλο.

Η συγκυβέρνηση, η οποία σας προσφέρθηκε, ως ύστατη σανίδα σωτηρίας, με τον αδιαπραγμάτευτο όρο παντελούς και συγκαταβατικής κάμψης του αυχένος σε οιαδήποτε απαίτηση και ενέργεια του πρωθυπουργού,  όσο παράλογη και αντιλαϊκή θεωρείται, σηματοδότησε μια αμφίδρομη σχέση, υπεράνω τυχουσών και καλά ιδεολογικών διαφορών και πρακτικών, στηριζόμενη αποκλειστικά  στην αμοιβαιότητα προσφοράς και ζήτησης.

Δεν μας δηλώνετε λοιπόν κάτι νέο αναφορικά με την λαϊκή ευθύνη.

Για εμάς όμως τους Έλληνες Εθνικιστές, η λαϊκή αυτή ευθύνη, που εσείς προβάλλετε ως κατηγορία και κολασμό, ή ευθύνη της λαϊκής ψήφου που μας οδήγησε εντός του κοινοβουλίου, αποτελεί για εμάς τιμή και ιερή δέσμευση την οποία υπηρετούμε και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με σθένος, συνέπεια και αυταπάρνηση, φυλακιζόμενοι και  χύνοντας μέχρι και το αίμα μας, όπως αποδείχθηκε προ ολίγων ημερών. Με την δύναμη αυτή που μας δίδει ο Λαός θα συνεχίσουμε να βροντοφωνάζουμε την αλήθεια, να καταγγέλλουμε ανηλεώς το ψεύδος, καθώς και τα ανθελληνικά και αντιλαϊκά συμφέροντα που υπηρετείτε, εσείς και οι όμοιοι σας.

Και να είστε σίγουρος αγαπητέ κύριε Βενιζέλο, ότι ο Ελληνικός Λαός έχοντας απόλυτη συναίσθηση της συγκεκριμένης ευθύνης για την οποία τον κατηγορείτε και τον μέμφεστε, εν πλήρη συνειδήσει και λίαν συντόμως θα μας τιμήσει με  ισχυρότερα πλέον ποσοστά, που θα σηματοδοτήσουν την Αυγή μιας νέας Ελλάδας, καθώς και την κατακρήμνιση της κυβέρνησης των ανθελλήνων θεραπόντων των διεθνών συμφερόντων, στον Καιάδα της πολιτικής λήθης.