ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ; Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ… ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!

Ολγα-Κεφαλογιαννη7

Μετά την… τιτανοτεράστια επιτυχία της Ελλάδος και της αρμοδίας υπουργού Όλγας, να υπογράψει συμφωνία τουριστικής συνεργασίας με την… Κένυα, η μαντάμ Όλγα, βεζύρισσα του ελληνικού τουρισμού, εξορμά σε άλλες μακρινές πολιτείες για να μας φέρει… τουρίστες και συνάλλαγμα. Δείτε μέχρι που έφτασε η χάρη της:

«Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αργεντινή, προσκεκλημένη της κυβέρνησης της χώρας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Αργεντινή θα έχει σειρά επαφών με στελέχη της κυβέρνησης, με σκοπό το άνοιγμα της Ελλάδας στην τουριστική αγορά της Λατινικής Αμερικής.
Συγκεκριμένα, η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη θα έχει συνάντηση με τον Αργεντινό υφυπουργό Εξωτερικών κ. Eduardo Zuain και τον υπουργό Τουρισμού κ. Carlos Enrique Meyer. Στις συναντήσεις αυτές η υπουργός Τουρισμού θα αναλύσει την κυβερνητική πολιτική και θα υπογραφεί συμφωνία τουριστικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Αργεντινής…»
.

Δεν ξέρουμε αν υπάρχουν αφελείς να πιστέψουν ότι θα μας έρθουν τουρίστες από την άλλη άκρη της γης -και μάλιστα από μια χώρα οικονομικώς κατεστραμμένη- (κατά διαβολική σύμπτωση από το διεθνές τοκογλυφείο – ΔΝΤ), αλλά σίγουρα η μαντάμ Όλγα θα απολαύσει την τσάρκα της, δαπάναις των Ελλήνων φορολογουμένων. Μετά της συνοδείας της βεβαίως-βεβαίως…