Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ!

62422-greecebroken

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Η Ελλάδα και η τρόικα συνεχίζουν να «απέχουν δισεκατομμύρια ή μίλια» στις συνομιλίες για την επόμενη δόση από το πακέτο διάσωσης, δήλωσε αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

Επίσης ο εξαίρετος αυτός κύριος, ο οποίος προβαίνει στις δηλώσεις του ανώνυμα, ερωτηθείς εάν οι δανειστές θα θέσουν μια προθεσμία στην Ελλάδα για να πετύχει τους συμφωνημένους στόχους, δήλωσε: «Όχι. Η προθεσμία είναι ότι δεν υπάρχουν χρήματα. Αν επιτευχθούν οι στόχοι, τότε τα χρήματα θα εκταμιευθούν. Αν δεν εκπληρωθούν, θα τα κρατήσουμε».

Σε απάντηση των προκλητικών αυτών δηλώσεων, ο πολύς υπουργός Οικονομικών κύριος Στουρνάρας, απάντησε

«Όποιος έκανε αυτή τη δήλωση η οποία δεν αντανακλά τις δημιουργικές συζητήσεις που έχουμε εδώ με την τρόικα να έχει το θάρρος να το πει με το όνομά του. Δεν μας χωρίζουν μίλια, αλλά μέτρα».

Τώρα εδώ συμβαίνουν τρείς εκδοχές.

Ή ο τροϊκανός αξιωματούχος μας εμπαίζει, ή ο κύριος Στουρνάρας μας εμπαίζει, ή αμφότεροι.

Εμείς φυσικά κλείνουμε κατηγορηματικά προς την Τρίτη εκδοχή.

Ο τροϊκανός αξιωματούχος έρχεται στην Ελλάδα, όχι με την ιδιότητα του οικονομικού αναλυτή και ελεγκτή, η του εντεταλμένου υπαλλήλου που σκοπό έχει να συζητήσει τις αδυναμίες, να ελέγξει τις ενέργειες και την πρόοδο, να επισημάνει ελλείψεις και τυχούσες ολιγωρίες και να καταλήξει ομού με την κυβέρνηση σε μια συμφωνία για την περεταίρω διαχείριση του χρέους με παραμέτρους και ζητούμενα, όχι μόνο την σταδιακή ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας, αλλά και την ανακούφιση του Λαού.

Αυτός ο κακομούτσουνος, ξερακιανός (γιατί όλοι έτσι είναι) υπάλληλος της τρόϊκα, απόλυτα απαλλαγμένος και στερημένος από κάθε συναισθηματικό, κοινωνικό, ή ανθρωπιστικό κριτήριο, με μόνο πνευματικό και αισθησιακό υπόβαθρο, τα οικονομικά πανεπιστημιακά του πτυχία που κατακερματίζουν την χαρά της Ζωής, υποβιβάζοντας την, σε μια ψυχρή αλληλουχία αριθμών και σ’ ένα ατέλειωτο αλισβερίσι δούναι και λαβείν, έρχεται στην Πατρίδα μας με την νοοτροπία που οι Ευρωπαίοι επιχειρηματίες και κυβερνητικοί αξιωματούχοι, στις αρχές του εικοστού αιώνα επισκέπτονταν τις αποικίες τους, με το υπεροπτικό ύφος του ιδιοκτήτη και κατακτητή και με την έκδηλη περιφρόνηση προς τους «ιθαγενείς».

Άλλωστε αυτό το διαπίστωσε όλη η Ελλάδα, στο βίντεο με τον δικυκλιστή που ανατράπηκε από την πόρτα του αυτοκινήτου, που απρόσεκτα άνοιξε ο Τροϊκανός αξιωματούχος.

Ο άνθρωπος έπεσε στο ρείθρο του πεζοδρομίου και κανένα από τα επιβαίνοντα κτήνη, δεν έσπευσε να δει αν τραυματίστηκε, αλλά έλεγχαν την ζημιά στην πόρτα του αυτοκινήτου.

Και επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, από αυτό και μόνο διαπιστώνουμε την παντελή απουσία συναισθημάτων, ευαισθησίας και ανθρωπισμού που διακατέχει αυτά τα «ανθρωποειδή».

‘Η ακόμη χειρότερα, οι συγκεκριμένοι κύριοι έρχονται στην Πατρίδα μας, όπως ακριβώς οι αχρείοι φοροεισπράκτορες την εποχή της Φεουδαρχίας περιδιάβαιναν τις διάφορες περιοχές συνοδεία στρατιωτών, για να εισπράξουν τους φόρους, από τους εξαθλιωμένους δουλοπάροικους.

Τώρα όσον αφορά τον κύριο Στουρνάρα, το ότι μας εμπαίζει διαπιστώνεται πασιφανώς σε δυο σημεία της απάντησης που έδωσε.

Πρώτον στο ότι χαρακτηρίζει τις συζητήσεις που διεξάγονται με τους απεσταλμένους των Ευρωπαίων τραπεζιτών και τοκογλύφων, ως δημιουργικές.

Ειλικρινά κύριε Στουρνάρα αυτό είναι κάτι που μας προσβάλει και υποτιμά της νοημοσύνη μας.

Ο Ελληνικός Λαός τα τελευταία χρόνια υποφέρει και επιβιώνει σε ένα καθεστώς οικονομικής, κοινωνικής και πολιτισμικής αθλιότητας και απελπισίας, εξαιτίας των «δημιουργικών» αυτών συζητήσεων σας.

Εκτός αυτού δημιουργική συζήτηση δεν μπορεί να υπάρξει μεταξύ εργοδότη και υπαλλήλου. Και όπως έχει αποδειχθεί αγαπητέ κύριε υπουργέ, αυτοί είναι οι εργοδότες, και εσείς οι υπάλληλοι. Αυτοί οι εντολείς και εσείς οι εντολοδόχοι. Και βάσει της κυρίαρχης διαχειριστικής αρχής κάθε εταιρείας, το αφεντικό διατάζει και οι εργάτες εκτελούν. Για ποιες δημιουργικές συζητήσεις λοιπόν μιλάτε;

Δεύτερον αναφέρετε, ότι δεν μας χωρίζουν μίλια, αλλά μέτρα.

Μήπως εννοείτε μέτρα απόστασης, ή μέτρα όσον αφορά την διάσταση απόψεων, ή …….οικονομικά μέτρα;

Γιατί αυτό που εκκρεμεί (αυτός είναι ο σωστός όρος), όχι σας χωρίζει, λόγω του ότι άτομα που βρίσκονται στο ίδιο στρατόπεδο δεν τα χωρίζει τίποτα απολύτως, είναι τα επιπλέον οικονομικά μέτρα που σας έχουν ζητήσει να εφαρμόσετε, ως νέα μπότα επί του αυχένος του Ελληνικού Λαού και εσείς προσπαθείτε να τα περάσετε στην κοινωνία, με τον πλέον πλάγιο και καλυμμένο τρόπο, διατηρώντας το πολιτικό σας γόητρο, που κινδυνεύει από απόλυτη απαξίωση, λόγω των προσφάτων λεονταρισμών της ξενόδουλης κυβέρνησης σας, ότι επιπλέον μέτρα δεν θα υπάρξουν.  

Να λοιπόν πως αποδεικνύεται ότι μας εμπαίζετε αμφότεροι.

Οι μεν Τροϊκανοί με περιφρόνηση και υπεροψία μπαινοβγαίνουν στην Ελλάδα ως αφεντάδες και γι αυτό μας εμπαίζουν και μας ειρωνεύονται, εσείς δε και σύσσωμη η κυβέρνηση, μας εμπαίζετε μέσω του ασύστολου ψεύδους, ότι άλλα μέτρα δεν θα υπάρξουν και ότι η Χώρα βαδίζει πλέον στην φάση της ανάκαμψης, ενώ στην πραγματικότητα το μέλλον διαφαίνεται αθλιότερο και πλέον ανηλεές για τον Ελληνικό Λαό.

Και αν οι Τροϊκανοί απλά και μόνο εκτελούν τις εντολές και τις οδηγίες που τους επιφόρτισαν οι προϊστάμενοι τους, εσείς διαπράττετε μια ακόμη προδοσία εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

Το Εθνικιστικό Κίνημα καταγγέλλει για μια ακόμη φορά τον άθλιο εμπαιγμό που υφίσταται ο Λαός μας από την ανθελληνική κυβέρνηση των ανδρείκελων, από τους θεράποντες των Ευρωπαίων τραπεζιτών και τοκογλύφων, θεωρώντας ότι η εφαρμογή νέων εξοντωτικών οικονομικών μέτρων είναι θέμα χρόνου.

Επίσης για μια ακόμη φορά ανανεώνουμε τον όρκο μας στο αίμα των Μαρτύρων και στους φυλακισμένους Συναγωνιστές μας, για συνεχή και αδιάκοπο Αγώνα, για την απελευθέρωση της Πατρίδας και την Αναγέννηση του Ελληνισμού.