«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»: Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ – ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΧΑΣΑΜΕ!

samaras_stoyrn_copy

 Ολοένα και περισσότεροι, βλέπουν και ομολογούν ότι η επιχείρηση καταστολής εις βάρος της Χρυσής Αυγή, όχι μόνο απέτυχε, αλλά επιπλέον απεδείχθη μεγάλο φιάσκο. Το αναφέρει σχετικά (μετά λύπης του…) αρθρογράφος της καθεστωτικής και μνημονιακής εφημερίδας «Καθημερινή», σε άρθρο του με τίτλο «Εικόνα αποσυνθέσεως». Ιδού το επίμαχο απόσπασμα:

«Η ελληνική Δεξιά, εκ παραλλήλου, που υπήρξε πάντα το μεγαλύτερο κόμμα, με ποσοστό 31%-35%, έχει διασπασθεί. Η επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής και ο χαρακτηρισμός της ως «εγκληματικής οργανώσεως» δεν απέδωσε. Η στυγνή δολοφονία δύο μελών της από ομάδα τρομοκρατών έχει αμβλύνει –κακώς ενδεχομένως– τις οικτρές εντυπώσεις από τη δολοφονική ενέργεια ατόμου φίλα προσκείμενου προς το κόμμα του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου εναντίον μουσικού αριστερών πεποιθήσεων».

(ΥΓ): Πως άραγε τα γνωρίζει όλα αυτά και δε διστάζει να τα γράψει κιόλας ο δημοσιογράφος της ναυαρχίδας του σάπιου καθεστώτος; Προφανώς, έχει δει τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις. Αλήθεια, που είναι οι δημοσκοπήσεις; Που χάθηκαν; Γιατί δε βγαίνουν από τα συρτάρια; Μήπως επειδή… πονάνε;