ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

AlvanoiListesXL

Τρεις «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Αλβανία, ηλικίας 20, 20 και 22 ετών, συνελήφθησαν στο Παγγαίο της Καβάλας ως δράστες ληστείας (μετά των απαραίτητων βασανιστηρίων…) εις βάρος ζευγαριού ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων.
Πιο συγκεκριμένα, χθες, τις πρώτες πρωινές ώρες, οι Αλβανοί κακούργοι, έβγαλαν τα κάγκελα παραθύρου στο σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού Ελλήνων, ηλικίας 80 ετών και οι δύο, και δύο από τους ληστές, φορώντας κουκούλες τύπου «full–face», μπήκαν μέσα. Υπό την απειλή μαχαιριών και δένοντας τα πόδια της 80χρονης γυναίκας με σχοινί, ακινητοποίησαν τους δύο ηλικιωμένους και αφού έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, έφυγαν σαν κύριοι.
Σε έρευνα που έγινε σε καλύβα στην οποία διέμεναν, σε δασική περιοχή του Παγγαίου Καβάλας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω σύνεργα της «δουλειάς» τους:
Μία κουκούλα «full – face», τρία ζευγάρια γάντια, τρεις λάμες σιδηροπρίονου, ένα τσεκούρι, ένα καλέμι, ένας φακός κι ένα κατσαβίδι.
Επίσης, στην κατοχή τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ (τα υπόλοιπα πρόλαβαν και τα έφαγαν…) ενώ όπως προέκυψε και οι τρεις τους ήταν λαθρομετανάστες.
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!