ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΜΕΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ… ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ ΒΛΕΠΕΤΕ…

E331308B7A69EFBF362CA554FCA4AC23

Η θάλασσα της Κύπρου που συνορεύει με την θάλασσα της Ελλάδας αποκαλύφθηκε ότι κρύβει ένα θησαυρό δισεκατομμυρίων σε φυσικό αέριο και σε πετρέλαιο. Αυτό το φώναζε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  χρόνια πριν την είσοδό της στην Βουλή, όταν είχαμε πληροφορηθεί από έγκυρες πηγές, την ύπαρξη υδρογονανθράκων, αναλύοντας με έμπειρο επιτελείο τις σεισμικές έρευνες.

Η Ελλάδα όμως τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε τεχνητή πτώση, σε πλήρη κατάρρευση, με το λαό της εξοντωμένο από την υπερβολική φορολογία. 
Το κόλπο ήταν προμελετημένο. Όλοι λίγο πολύ, γνωρίζουν ότι τα κοιτάσματα στο Κουβέιτ έχουν εξασθενήσει και οι μεγάλες δυνάμεις αναζητούσαν νέες περιοχές στον πλανήτη για να στήσουν τις γεωτρήσεις τους. Διακόπτοντας τη ροή των δανεικών από τις αγορές προς την Ελλάδα, αυτομάτως θα δημιουργούσαν κρίση χρέους.

Στόχος τους ήταν κυρίως ο πλούτος του Αιγαίου και να φθάσουν την Ελλάδα στο έσχατο σημείο που θα τους παρακαλούσε να τον πάρουν, αρκεί να μην την αφήσουν να πτωχεύσει και χάσει ο δημόσιος υπάλληλος το μισθό και τη βολή του και ο ιδιωτικός υπάλληλος τη δουλειά του.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου αρχικά και τώρα η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ ανέλαβαν να ψηφίσουν τους πιο αντισυνταγματικούς, αντεργατικούς, φορομπηχτικούς, εξοντωτικούς νόμους που πέρασε ποτέ κυβέρνηση στην ιστορία. Και ενώ βλέπουν ότι αυτοί οι νόμοι δεν αποδίδουν, αυτοί επιμένουν να τους ψηφίζουν και να τους εφαρμόζουν, γιατί στοχεύουν στην απώλεια της υπομονής του Έλληνα πολίτη, ο οποίος θα έρθει -μετά από κάποιο καθοδηγούμενο δημοψήφισμα- και θα πει πουλήστε ό,τι ζητούν οι ξένοι αρκεί να σταματήσουμε την κατρακύλα….

 
Μήπως η δύσκολη αυτή ώρα έφτασε; Γιατί αν παίζεται αυτό το θεατράκι αυτές τις ημέρες, μια κακοστημένη παράσταση με κακούς ηθοποιούς και σενάριο σε επανάληψη εδώ και 5 χρόνια, για 2-3 δις ευρώ, τι θα γίνει τον Γενάρη – Φλεβάρη που η τρόϊκα θα φέρει το επόμενο μνημόνιο στην πόρτα μας ζητώντας μέτρα 20-30 δις;;;
 
Ε, να σας πούμε! Θα πάρουν τα πετρέλαια και τα πάντα κι εμείς θα αναρωτιόμαστε πως έγινε κάτι τέτοιο! 
Εκτός… Αν υπάρξουν εξελίξεις που κανείς σήμερα δεν τις φαντάζεται!