ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ: ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Η ΔΙΠΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ!

cf83ceb1cebcceb1cf81ceb1cf83-cf84cf83ceb9cf80cf81ceb1cf831

Γράφει ο Αντίοχος

Μια ακόμα συμπαιγνία των δύο βασικών συνιστωσών του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος (δηλαδή της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ), με την σύμφωνη γνώμη βεβαίως και των υπολοίπων συνιστωσών του… συνταγματικού τόξου, είχαμε χθες. Πρώτα με την επέμβαση των ΜΑΤ στο κτίριο της πρώην ΕΡΤ, και μετά με την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο –άρτι αφιχθείς από την Αμέρικα- mister Tsipras.

Ενώ, λοιπόν, το καταρρέων πολιτικό σύστημα –και ειδικά η κυβέρνηση της δυστυχίας μας- είχε δεχθεί γερό στρίμωγμα με την διπλή φρικτή δολοφονία των δύο χρυσαυγιτών, από παρακρατικούς αριστεριστές, επιχείρησε να ξεφύγει δια της… ΕΡΤ. Της ξεχασμένης από τον Ιούνιο! Επειδή όμως ο επιδιωκόμενος αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης δε θα μπορούσε να είναι ολοκληρωμένος (διότι εκτός από τους φανατισμένους αριστεριστές κανένας άλλος δεν ενδιαφερόταν για 5-10 ντελάληδες του σταλινισμού που λυμαίνονταν την πρώην ΕΡΤ), ήρθε η πρόταση δυσπιστίας από τον ΣΥΡΙΖΑ κι έδεσε το… γλυκό!

Έτσι, τώρα λύνονται τα χέρια των δημοσιογράφων, που βρήκαν θέμα για να’ χουνε να λένε, ώστε να ξεχαστεί η διπλή δολοφονία. Τάχα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ… αιφνιδίασε, ότι υπάρχει… αγωνία στην κυβέρνηση για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της Κυριακής, ότι μετράνε τα «κουκιά» ένα προς ένα κ.τ.λ. Παραμύθια! Ούτε μία ψήφο δε θα χάσει η κυβέρνηση από όλη αυτή την ιστορία, κι αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο αριστερός… καουμπόης από το Τέξας. Αλλά, είπαμε, το’ να χέρι (ΣΥΡΙΖΑ) νίβει τ’ άλλο (ΝΔ) και τα δυο το σύστημα!