ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ (ΑΘΕΛΑ ΤΗΣ) ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ!

IMG_1382

Γράφει ο Αντίοχος.

Ένα πολύ περίεργο άρθρο, με τον τίτλο «Γιατί η κυβέρνηση φοβάται μια ανάσταση της Χρυσής Αυγής;», δημοσιεύθηκε χθες σε μεγάλη καθεστωτική ιστοσελίδα (iefimerida). Το περίεργο βεβαίως δεν είναι ο φόβος που νιώθουν όλα τα κόμματα του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου –κι όχι μόνον η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ- για την γιγάντωση –κι όχι την «ανάσταση», η Χ.Α. δεν πέθανε και το ξέρουν πολύ καλά-, αλλά αυτό που προφανώς άθελά του αποκαλύπτει ο συντάκτης του συγκεκριμένου δημοσιεύματος: ότι υπάρχει σχέδιο «απαγόρευσης» της Χρυσής Αυγής πριν από τις Ευρωεκλογές! Ιδού:

«Ανησυχούν τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης ότι η Χρυσή Αυγή θα επιχειρήσει να επανέλθει δριμύτερη μετά την διπλή δολοφονία των νεαρών χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο. Από το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά εκφράζονται φόβοι ότι η Χρυσή Αυγή θα προσπαθήσει να θυματοποιηθεί μετά τη διπλή εκτέλεση προκειμένου να ανεβάσει εκ νέου τα ποσοστά της στις δημοσκοπήσεις και να εμποδίσει την απαγόρευση του κόμματος πριν τις Ευρωεκλογές… Τις ίδιες ανησυχίες μοιράζονται και στο ΠΑΣΟΚ και εκτιμούν ότι το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει και ότι δεν είναι τόσο εύκολο να ξεριζωθεί η Χρυσή Αυγή όσο διατηρούνται τα επώδυνα μέτρα».

Και πως μπορεί να απαγορευθεί η Χρυσή Αυγή πριν από τις Ευρωεκλογές; Μήπως ο… ποιητής εννοεί να απαγορευθεί η συμμετοχή του κινήματος ευθέως από την Κομισιόν; Μήπως έχουν σχέση αυτά τα αρρωστημένα σενάρια απελπισίας, με τα παρακάτω που έγραψε κομμουνιστής δημοσιογράφος σε άρθρο του (όπου εκτός των άλλων ανατριχιαστικών πρότεινε «να τους κάψουμε, να τους λιώσουμε και να τους θάψουμε» – τους χρυσαυγίτες εννοούσε); Για να το θυμηθούμε:

«Οι βουλευτές επίσης θα πρέπει να βρουν (και νομοθετικούς) τρόπους να τους αποβάλουν από το Κοινοβούλιο. Ας γίνει η αρχή από το Ευρωκοινοβούλιο. Αφού το δικό μας το Σύνταγμα δεν προβλέπει, όπως Συντάγματα άλλων ευρωπαϊκών κρατών, τον αποκλεισμό κόμματος από τις εκλογές, ας το κάνουν οι Βρυξέλλες. Οι ρατσιστικές και ναζιστικές διακηρύξεις καθώς και η εγκληματική δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής συγκρούονται ευθέως με τις αρχές συγκρότησης και τους κανονισμούς λειτουργίας του Ευρωκοινοβουλίου. Η δήλωση του επικεφαλής των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, Χάνες Σβόμποντα, ανοίγει το δρόμο για να μην τους επιτραπεί να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές. Το προηγούμενο αυτό, εφόσον υπάρξει, ας αξιοποιηθεί και για τα καθ’ ημάς. Να τεθούν αμέσως εκτός νόμου και να τους απαγορευθεί η συμμετοχή στις εθνικές εκλογές…».

Βεβαίως, έχουν γνώση οι φύλακες, αλλά και το ίδιο το σύστημα γνωρίζει πολύ καλά πως είναι πρακτικώς αδύνατον να γίνουν στη χώρα ευρωεκλογές, αν έχει προηγηθεί απαγόρευση συμμετοχής της Χρυσής Αυγής από την τρόικα και την Κομισιόν. Και ο νοών νοείτω…