(ΛΑΘΡΟ) ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;;; ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ!!!

oti-nanai

Είναι μια είδηση που δεν έχει προηγούμενο. Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε. Γίνονται όλα αυτά στην Ελλάδα; Είναι υπό την καθοδήγηση του υπουργείου Παιδείας; Διαβάστε την καταγγελία που λάβαμε από φίλη αναγνώστρια:

“ΣΤΕΦΑΝΕ, ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ, ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ, ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΡΕΙΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!!!!

ΑΠ΄Ο,ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΝΤΕΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΡΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΛΑΘΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΓΟΝΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ. ΕΣΕΙΣ ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΤΗΛ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”.
Θ. Φ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Ας μας απαντήσουν οι καθηγητές. Έχουν αρμόδια όργανα για το θέμα. Η αναγνώστρια κάνει λόγο και για συγκεκριμένο σχολείο. Και τα στοιχεία της δεν μας είναι άγνωστα…

Πηγή: Μακελειό