ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ – ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΔΙ Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ

Greek far-right leader George Karatzaferis gestures to reporters as he arrives at the presidential palace in Athens November 10, 2011. Greek political leaders arrived on Thursday at the president's mansion in a fresh attempt to clinch an elusive deal on a new coalition government. REUTERS/John Kolesidis (GREECE - Tags: POLITICS BUSINESS)

Του Καρατζαφέρη πολλά μπορεί να του προσάψει κανείς, αλλά όχι ότι είναι απληροφόρητος για τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις και τις δολοπλοκίες. Μάλιστα, πολλές φορές ο συγκεκριμένος πολιτικός έχει παίξει και το ρόλο του… «λαγού». Έτσι, με αφορμή τη νέα επίσκεψη του mister Tsipra στην Αμέρικα, ο χέρι-χέρι προαναγγέλλει… εσωτερική αλλαγή φρουράς στο σάπιο κατεστημένο. Παραθέτουμε την άποψή του: 

«Είχα πει από τις 8 Αυγούστου ότι οι Αμερικανοί ειδοποίησαν τον κ. Σαμαρά να ετοιμάσει βαλίτσες. Νομίζω ότι επίκειται εσωτερική αλλαγή. Και αυτό θα εξαρτηθεί από την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Τέξας που είναι ο νέος «εκλεκτός» των Αμερικανών. Από τον διάδρομο αυτό έχουν περάσει πολλοί, όπως η κ. Μπακογιάννη, ο κ. Αβραμόπουλος, ο κ. Βενιζέλος, η κ. Δαμανάκη, κλπ. Είναι αυτοί που είπαν ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν, που έλεγαν «ΝΑΙ» σε όλα. Τώρα και ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να παίξει το παιχνίδι των Αμερικανών. Με πολιτική καταγωγή από τον Στάλιν, έχει φτάσει τώρα στην πατρίδα του Λίντον Τζόνσον. Είναι ανέκδοτο το ότι απ’ όλους τους ειδικούς της Ευρώπης, εκλήθη ο κ. Τσίπρας για να πει τις απόψεις του για το μέλλον της Ευρώπης».

Λέτε να επαληθευτεί και να’ χουμε… δράματα;