ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – «ΕΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ», ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ…

duzjrjqvia4f5e15caaca88

Την ίδια ώρα που η μνημονιακή κυβέρνηση της δυστυχίας μας προσπαθεί να μας πείσει πως είμαστε… ασφαλείς, οργιάζουν οι (πραγματικές) εγκληματικές ομάδες που χτυπούν ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους Έλληνες σ’ ολόκληρη τη χώρα!

Ενδεικτικά, θα αναφερθούμε σε δύο περιστατικά:

1ον) Τη νύχτα της Τρίτης προς την Τετάρτη, στα Ψαχνά Ευβοίας, δύο ληστοσυμμορίτες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με μαύρες κουκούλες και φορώντας γάντια, παραβίασαν την κεντρική είσοδο και εισήλθαν στην οικία του ζευγαριού ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων, όπου με την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησαν τον 79χρονο ιδιοκτήτη και την συνομήλικη σύζυγό του. Στη συνέχεια, ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους της οικίας και αφαίρεσαν χρήματα καθώς και διάφορα χρυσαφικά. Ακολούθως, αφαίρεσαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του ζευγαριού, που ήταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

2ον) Απογευματινές ώρες, στην Σπάρτη, δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι ανέβηκαν στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας και μπήκαν στο διαμέρισμα 69χρονης ανυπεράσπιστης Ελληνίδας,
την οποία, αφού ακινητοποίησαν, χτύπησαν και λήστεψαν, πήραν 200 ευρώ που βρήκαν στο σπίτι και έφυγαν. Κατά τη διαφυγή τους, τους άκουσε ο 18χρονος εγγονός του θύματος, ο οποίος βρισκόταν στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας και έτρεξε για να βοηθήσει τη γιαγιά του. Ακολούθησε συμπλοκή του 18χρονου με τους ληστές, οι οποίοι, όμως, κατόρθωσαν να διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.
«Ευνομία παντού», που λέει κι ο Δένδιας…